Introduksjon til sikkerhetskopier

• Pro
  • Business

• Nett
  • macOS
  • Windows 10

Aldri bekymre deg for å miste prosjekter, oppgaver og kommentarer. Hvis du er en Pro- eller Business-bruker, vil Todoist automatisk opprette sikkerhetskopier for de aktive oppgavene i alle de nåværende prosjektene dine, så du enkelt kan gjenopprette et prosjekt når som helst.

Advarsel

Sikkerhetskopier genereres kun fra dagen kontoen din oppgraderes fra en gratiskonto til Pro eller Business.

Derfor, hvis du slettet et prosjekt mens du brukte gratisversjonen av Todoist, og deretter oppgraderer til Pro eller Business, vil du ikke finne det prosjektet i sikkerhetskopiene.

Last ned en sikkerhetskopi

Obs

Hvis du har aktivert tofaktorautentisering for kontoen din, trenger du en kode fra autentiseringsappen for å laste ned en sikkerhetskopi. Finn ut mer.

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Åpne Sikkerhetskopier-fanen.
  4. Klikk på Last ned ved siden av en av de automatiske sikkerhetskopiene. Dette vil starte nedlastingen av en .zip-fil som inneholder .csv-filer for hvert av dine nåværende prosjekter, inkludert alle aktive oppgaver (fullførte oppgaver og arkiverte oppgaver er ikke inkludert).
  5. Pakk ut innholdet i ZIP-filen.

Du kan også klikke på + Lag sikkerhetskopi øverst i Sikkerhetskopier-fanen for manuelt å opprette en sikkerhetskopi av alle dine aktive prosjekter.

Advarsel

Når du laster ned en sikkerhetskopi, vil startdatoen til en tilbakevendende forfallsdato ikke lagres i sikkerhetskopien. Som et eksempel, hvis du har en oppgave med tilbakevendende forfallsdato hvert år den 31. januar, og du deretter eksporterer og importerer en sikkerhetskopi, vil oppgavens forfallsdato endres til hvert år.

Gjenopprett en sikkerhetskopi

1. Opprett et nytt prosjekt.
  2. Øverst til høyre for prosjektet klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Importer fra mal.
  4. Velg (eller dra og slipp) .csv-filen fra mappen der du pakket ut ZIP-en som samsvarer med prosjektet du vil gjenopprette.

Alle aktive oppgaver, forfallsdatoer, kommentarer og filer fra det sikkerhetskopierte prosjektet vil legges til i det nye prosjektet.

Alle dine data er trygge og sikre i Todoist. Hvis du vil finne ut mer, se vår sikkerhetspolicy.

Vanlige spørsmål

Dessverre er ikke det mulig. Sikkerhetskopier opprettes kun fra dagen en konto oppgraderes til Pro eller Business.

Sikkerhetskopier kan lagre opptil 500 kommentarer per oppgave.

Sikkerhetskopier opprettes én gang per dag på dager du logger deg inn på Todoist og foretar endringer.

Ja, totalt 21 sikkerhetskopier lagres automatisk på kontoen din. Når en ny sikkerhetskopi opprettes, blir den eldste sikkerhetskopien automatisk slettet.

Hvis du har et Pro- eller Business-abonnement, følger du denne fremgangsmåten for å gjenopprette oppgaven fra en prosjektsikkerhetskopi:

1. Laste ned og åpne en sikkerhetskopi.
  2. Finn CSV-filen til prosjektet som inneholder oppgaven du vil gjenopprette.
  3. Opprett et nytt prosjekt.
  4. Importer CSV-filen til det nye prosjektet. Den blir en kopi av det originale prosjektet.
  5. Flytt den gjenopprettede oppgaven til det originale prosjektet.
  6. Slett det nye prosjektet hvor du importerte CSV-filen.

Hvis du har et gratisabonnement, er det ikke mulig å gjenopprette en slettet oppgave.