Installere Todoist for Linux

• Linux

Når du bruker en enhet som kjører Linux, er det flere måter å installere Todoist.

Installer Todoist med Snap

1. Hvis du ikke allerede har Snap installert på Linux-enheten din, følger du denne fremgangsmåten for å installere det i Linux-distribusjonen din.
  2. Åpne en terminal.
  3. Oppgi denne kommandoen for å installere Todoist: sudo snap install todoist
  4. Oppgi denne kommandoen for å hindre oppdateringer av snaps mens du kjører: sudo snap set core experimental.refresh-app-awareness=true. Uten denne kommandoen kan oppdateringene være forstyrrende for driften av Todoist-appen.
  5. Åpne Todoist.

Installer Todoist med AppImage

1. Åpne «latest release»-siden til AppImageLauncher.
  2. Last ned og installer Lite-versjonen av AppImageLauncher for arkitekturen til systemet ditt (enten x86_64 eller i386) og distribusjonen din.

Hvis det er problemer med Lite-versjonen, installerer du standardversjonen.

3. Last ned det nyeste Todoist AppImage.
  4. Åpne en terminal.
  5. Kjør følgende kommando: ail-cli integrate <sti til nedlastet Todoist AppImage>

For eksempel:

ail-cli integrate ~/Downloads/Todoist-linux-arm64-8.8.1.AppImage

6. Åpne Todoist.

Oppdater Todoist til den nyeste versjonen ved hjelp av AppImage

1. Last ned detnyeste Todoist AppImage.
  2. Flytt det til ~/Applications-mappen, hvor det vil erstatte det gamle Todoist AppImage.
  3. Åpne Todoist på samme måte som du normalt ville åpnet et annet program.

Avinstaller Todoist med Snap

1. Åpne en terminal.
  2. Avinstaller Todoist ved å kjøre sudo snap remove todoist.

Avinstaller Todoist med AppImage

1. Åpne en terminal.
  2. Du kan avinstallere Todoist AppImage på to måter:
    • Avinstaller appen ved å kjøre rm ~/Applications/Todoist-*.AppImage
    • Avinstaller AppImageLauncher Lite ved å kjøre ~/Downloads/appimagelauncher-lite-*.AppImage uninstall.