Importere eller eksportere Todoist-prosjektmaler

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett
  • macOS
  • Windows 10

Advarsel

Du kan bare opprette prosjektmaler i Todoist-nettappen og -datamaskinappen. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i mobilapper.

Noen prosjekter gjør man ikke kun én gang. Hvis du oppdager at du gjør det samme arbeidet ofte og lager samme type prosjekt igjen og igjen, kan du spare tid ved å gjenbruke det opprinnelige prosjektet og gjøre det om til en prosjektmal. Denne malen kan du bruke så mange ganger du vil.

Du kan eksportere prosjektmaler som CSV-filer eller som nettkoblinger du enkelt kan lagre for senere bruk eller dele med andre.

Opprett og eksporter prosjektmaler

1. Klikk på prosjektet i sidestolpen.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Eksporter som CSV.
  4. Velg om du vil lagre malen som en CSV-fil eller som en nettkobling du kan dele.

Raskt tips

Kopier oppgaver enkelt i et prosjekt.

Prosjektmalen din blir en nøyaktig kopi av originalen, inkludert alle forfallsdatoer, kommentarer og filer.

I tillegg kan du også opprette en tilpasset mal for å importere oppgaver fra et annet program eller regneark ved hjelp av en CSV-fil. Finn ut mer om hvordan du formaterer CSV-filen din, slik at du kan importere den inn i Todoist.

Du har muligheten til å velge «Bruk relative datoer» i malen din. Det betyr at datoer som «i morgen» eller «om 5 dager» vil angis basert på datoen du importerer malen inn i et nytt prosjekt. Eksempel: Hvis du oppretter det nye prosjektet og importerer malen den 5. mai, vil oppgaver med forfallsdato «i morgen» forfalle den 6. mai.

Når du laster ned et prosjekt, vil startdatoen til en tilbakevendende forfallsdato ikke lagres i malen. Som et eksempel, hvis du har en oppgave med en tilbakevendende forfallsdato hvert år den 31. januar, og du deretter eksporterer og importerer en mal med den oppgaven, vil oppgavens forfallsdato endres til hvert år.

Importer prosjektmaler fra en delbar nettkobling

1. Klikk på nettkoblingen til prosjektmalen du vil opprette igjen.
  2. Klikk på Bruk denne malen.

Et nytt prosjekt dukker opp nederst i prosjektlisten din med alle oppgavene til det originale prosjektet – inkludert forfallsdatoer, kommentarer og filer.

Importer ferdige prosjektmaler fra todoist.com/templates

Hvis du ønsker å komme godt i gang med prosjektet ditt, går du til Todoist-biblioteket med over 60 ferdige maler, sortert i kategorier som jobb, privat og kreativ. Du finner malene på todoist.com/templates.

Importer prosjektmaler fra en CSV-fil

Prosjektet fylles med alle oppgavene i det originale prosjektet – inkludert forfallsdatoer, kommentarer og filer.

Du kan gjenskape prosjektmalen enda raskere ved å dra og slippe CSV-filen direkte inn i et eksisterende prosjekt.

For at Todoist skal kunne importere CSV-filen din riktig, må den være kodet med UTF-8-formatering:

1. Opprett et nytt prosjekt (eller åpne et eksisterende prosjekt) som du vil importere malen inn i.
  2. Øverst til høyre klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Importer fra CSV. Pass på at CSV-filen din er kodet i UTF-8.
  4. Velg CSV-filmalen fra datamaskinen din.

Vanlige spørsmål

Ja! Enten du eksporterer et prosjekt som en CSV-fil i listevisning eller i tavlevisning, vil det fortsatt ha den visningen når du importerer det.

Nei, dessverre ikke. Kun aktive oppgaver vil eksporteres/importeres.

Nei, de vil ikke utløpe.

Ja, alle som har tilgang til en URL til en mal vil kunne få tilgang til den malen og se oppgavene i den malen.

Maler er tilgjengelige på engelsk, spansk, tysk, nederlandsk, italiensk, polsk, tyrkisk, japansk, portugisisk, tsjekkisk, fransk, koreansk og russisk.

Vi jobber for tiden med å legge til støtte for forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk, finsk, dansk, norsk og svensk.