Det å slette kontoen vil slette alle Todoist-dataene dine, inkludert oppgaver, prosjekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter en konto, vil du ikke kunne gjenopprette kontoen eller data tilknyttet kontoen.

Følg disse trinnene for å slette Todoist-kontoen din:

1. Logg inn på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Hvis du logget inn med Google, Facebook eller Apple , må du legge til et Todoist-passord først.
  5. Klikk på Slett konto.
  6. Skriv inn passordet ditt.
  7. Bekreft ved å velge Slett konto.
  8. Hvis du har satt opp tofaktorautentisering på kontoen din, skriver du inn engangspasskoden.

Raskt tips

Hvis du har registrert deg for Pro i App Store eller Google Play, må du sørge for å kansellere Todoist-abonnementet i den aktuelle butikken for å hindre fremtidige trekk.

Vanlige spørsmål

For å slette kontoen din må du skrive inn passordet som er knyttet til Todoist-kontoen din, ikke passordet som er knyttet til Google-, Facebook- eller Apple-kontoen. Hvis du ikke har lagt til et passord ennå, kan du gjøre det ved å følge disse instruksjonene eller tilbakestille Todoist-passordet ditt.

For å slette kontoen din må du være logget inn på Todoist-kontoen din på https://todoist.com. Innstillinger-menyen er tilgjengelig under avataren din oppe til høyre.

Nei, det å slette appen alene vil ikke slette Todoist-kontoen din. For å være sikker på at kontoen din er slettet følger du fremgangsmåten ovenfor.