Tilpasse Todoist-navigeringslinjen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Tilpass navigeringslinjen ved å legge til visningene du ofte bruker i Todoist-kontoen din. Få tilgang til disse visningene raskt, så du kan bruke mer tid på å få arbeid gjort.

Enhver visning lagt til på en fane i navigeringslinjen vil automatisk fjernes fra Bla-menyen.

1. Trykk på Bla gjennom nederst til høyre.
  2. Trykk på tannhjulet øverst til høyre.
  3. Velg Navigering.
  4. Trykk på + Legg til for å legge til de nye fanene på navigeringslinjen.
  5. Trykk på Rediger øverst til høyre.
  6. Dra i fanene for å endre rekkefølgen eller fjerne dem fra navigeringslinjen.
  7. Gå tilbake for å lagre endringene.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å legge til en visning eller bruke navigeringslinjen i Todoist, kan du kontakte oss.