CSRF-pollett-feilmeldinger

• Nett

Hvis du ser en CSRF-feilmelding når du logger deg inn på Todoist-kontoen din, er det ingen grunn til panikk. Du finner noen enkle løsninger nedenfor:

Ugyldig eller manglende CSRF-pollett

Denne feilmeldingen betyr at nettleseren din ikke kunne opprette en sikker informasjonskapsel, eller ikke kunne få tilgang til den informasjonskapselen til å godkjenne påloggingen din. Dette kan forårsakes av et tillegg som blokkerer reklame eller skript, men også av nettleseren, hvis den er satt til ikke å tillatte informasjonskapsler.

For å fikse dette problemet, følger du disse trinnene:

Chrome

1. Åpne Chromes Innstillinger.
  2. IPersonvern og sikkerhet-seksjonen, klikker du påInformasjonskapsler og andre nettstedsdata.
  3. Rull ned tilSider som alltid kan bruke informasjonskapslerog klikk påLegg til.
    • Kopier og lim inn «[*.]todoist.com» og klikk på Legg til.
    • Deretter kopierer og limer du inn «[*.]cloudfront.net» og klikker på Legg til.
  4. Klikk påSe alle informasjonskapsler og nettstedsdata, søk ettertodoist, og slett alle oppføringer relatert til Todoist.
  5. Start Chrome på nytt og logg deg inn på Todoist.

Firefox

1. Åpne Firefox' Innstillinger.
  2. På venstre side velger du Personvern og sikkerhet.
  3. Under Informasjonskapsler og data fra nettsteder klikker du på Administrer unntak.
    1. Kopier og lim inn «https://todoist.com» og klikk på Tillat.
    2. Deretter kopierer og limer du inn «https://cloudfront.net» og klikker på Tillat.
  4. Klikk på Lagre endringer.
  5. Så klikker du på Behandle data.
  6. Søk etter todoist og velg Fjern alle som vises.
  7. Klikk på Lagre endringer og bekreft i vinduet som dukker opp, ved å klikke på Fjern.
  8. Start Firefox på nytt og logg deg inn på Todoist.

Safari

1. Åpne Safaris Valg fra rullegardinmenyen i navigasjonslinjen eller ved å trykke Cmd + , (⌘,).
  2. Klikk på Personvern-fanen og sørg for at «Informasjonskapsler og nettsteddata» ikke er satt til «Blokker alle informasjonskapsler».
  3. Klikk på Administrer nettstedsdata for å se lokalt lagret nettstedsdata.
  4. Søk etter «Todoist» og fjern alle Todoist-relaterte oppføringer.
  5. Start Safari på nytt og logg deg inn på Todoist.

CSRF-polletter matcher ikke

Denne feilmeldingen forårsakes av personverntillegg. Hvis du kjører noen personvernutvidelser, som Ghostery eller Privacy Badger, må du sørge for å legge til todoist.com som et betrodd nettsted.