Opprette prosjektmaler i Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett
  • macOS
  • Android
  • Windows 10

Obs

Muligheten til å lage egne maler er for øyeblikket tilgjengelig for eksperimentalister. Vi lanserer denne funksjonen gradvis, så det er ikke sikkert du ser denne funksjonen på alle plattformer ennå.

Hvis du regelmessig bruker samme prosjektstruktur med samme oppgaver, seksjoner, forfallsdatoer og andre oppgaveegenskaper i Todoist, kan du prøve å lage en ny prosjektmal. Du kan legge til malen direkte i et nytt eller eksisterende prosjekt fra malgalleriet.

Opprette en mal

Hvis du vil bruke en privat mal fra malgalleriet, må du første lage en mal. Slik gjør du det:

1. Åpne Todoist-prosjektet du vil lagre som en mal.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Lagre som en mal.
  4. Under Om denne malen legger du til en beskrivelse eller endrer navnet og farge.
  5. Klikk på Lagre. Malen din er nå lagret i malgalleriet.

Bruk malen din til å opprette et nytt prosjekt

1. Klikk på pluss-ikonet ved siden av Mine prosjekter eller teamnavnet ditt.
  2. Velg Bla i maler.
  3. I Mine maler velger du en mal.
  4. Klikk på Kopier til Mine prosjekter/[arbeidsområdenavn] for å opprette et nytt prosjekt fra malen.

Legge til malen din i et eksisterende prosjekt

1. Åpne prosjektet i sidestolpen.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Bruk malen min.
  4. Velg Bla i malene mine.
  5. Under Mine prosjektmaler velger du en mal.
  6. Klikk på Importer til prosjekt.

Raskt tips

Når du velger Bruk malen min, kan hvilken som helst av dine fire sist opprettede maler velger for å importere enda raskere.

Slette malen din

1. Klikk på Legg til-ikonet ved siden av arbeidsområde i sidestolpen.
  2. Velg Bla i maler. Dette åpner malgalleriet.

Raskt tips

Trykk på / (skråstrek) for å åpne kommandomenyen. Skriv deretter Bla i maler for å åpne malgalleriet.

3. Velg malen fra Mine maler.
  4. Klikk på Slett nederst til venstre.

Vanlige spørsmål

Du kan opprette opptil 100 prosjektmaler.

For øyeblikket kan ikke maler deles med andre.

Enn så lenge kan du bare redigere malens navn og beskrivelse. Hvis du ønsker å redigere innholdet i malen din, må du kopiere det til et tomt prosjekt, redigere innholdet, og lagre prosjektet som en ny mal.