Opprett en Todoist-konto

Takk for at du prøver Todoist – vi synes det er veldig hyggelig!

Du kan enkelt komme i gang med en ny konto på noen få sekunder:

1. Åpne Todoist.
  2. Klikk på Start gratis øverst til høyre.
  3. Velg hvordan du vil registrere deg på Todoist:
    • Hvis du vil registrere deg med Google-kontoen din, klikker du på Fortsett med Google.
    • Hvis du vil registrere deg med Facebook-kontoen din, klikker du på Fortsett med Facebook.
    • Hvis du vil registrere deg med Apple-kontoen din, klikker du på Fortsett med Apple.
    • Hvis du vil registrere deg med e-postadressen din, skriver du inn e-postadressen, legger til et sikkert passord, og klikker på Registrer med e-post.

Raskt tips

Hvis du nettopp har begynt med Todoist, bør du ta en titt på Kom i gang-guiden.