Opprette et underprosjekt i Todoist

• Beginner
  • Pro

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Obs

Private prosjekter kan kun gjøres om til overordnede eller underordnede prosjekter.

Hold den stadig voksende prosjektlisten din organisert og ryddig med underprosjekter. Du kan for eksempel opprette overordnede prosjekter kalt «Hjemme» og «Helse», og deretter organisere dine forskjellige underprosjekter inn under det passende av disse overordnede prosjektene.

Gjør et prosjekt om til et underprosjekt

Todoist støtter i øyeblikket underprosjekter på tre innrykksnivåer. For å gjøre et prosjekt om til et underprosjekt:

1. Hold pekeren over et prosjekt.
  2. Dra prosjektet til venstre eller høyre for å endre innrykket.

Om underprosjekter i team

Hvis du administrerer prosjekter i et Todoist-team, kan du ikke opprette et underprosjekt eller gjøre et eksisterende prosjekt om til et underprosjekt.