Opprett et begrenset prosjekt i Todoist

En gang i blant vil du kanskje holde ting privat. Kanskje du har en månedlig samtale med lederen din, eller du vil ha et sted å jobbe med sensitiv informasjon med teamet ditt.

Uansett hva det er, kan du få litt privatliv ved å opprette et begrenset prosjekt i teamet ditt!

Slik gjør du det:

Advarsel

Du kan kun opprette begrensede prosjekter i et team, ikke i dine private prosjekter (disse er private som standard og kan kun sees av brukere du manuelt har delt dem med).

Opprette et begrenset prosjekt

1. I sidestolpen finner du teamet der du vil opprette det begrensede prosjektet.
  2. Klikk på pluss-ikonet ved siden av teamnavnet.
  3. Velg Legg til prosjekt.
  4. Oppgi et prosjektnavn og velg en prosjektfarge.
  5. I Tilgang-menyen velger du Begrenset.
  6. Klikk på Legg til for å opprette det begrensede prosjektet.

Legge til en person i et begrenset prosjekt

Etter at du har opprettet et begrenset prosjekt føler du denne fremgangsmåten for å legge til en person i prosjektet:

1. Åpne det begrensede prosjektet.
  2. Klikk på Del øverst i prosjektvisningen din.
  3. Skriv inn navnet eller e-postadressen til personen du vil dele med.
  4. Klikk på Inviter for å sende invitasjonen(e).

Raskt tips

Ta en titt på artiklene nedenfor for å finne ut mer om team: