Fullføre en oppgave med en tilbakevendende forfallsdato

• Beginner
  • Pro
  • Business

Plattformer

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10
  • Linux

Når oppgaven med en tilbakevendende forfallsdato er fullført, bytter den automatisk til neste forfallsdato uten at du må foreta deg noe.

Fullføre en oppgave med en tilbakevendende forfallsdato

For å fullføre en oppgave med en tilbakevendende forfallsdato klikker eller trykker du på sirkelen ved siden av oppgaven.

Selv om oppgaven ikke i listen over fullførte oppgaver i et prosjekt, loggføres den i aktivitetsloggen.

Fullføre en forfalt oppgave

Når du planlegger en oppgave til å gjentas hver! dag eller hver dag, endres forfallsdatoen basert på datoen du fullfører oppgaven.

Hvis oppgaven forfalt i går, og du fullførte den i dag, flyttes ikke oppgaven til i dag. Den flytter i stedet forfallsdatoen til den påfølgende dagen.

Fullføre en oppgave som er planlagt på nytt

Når en oppgave med en tilbakevendende forfallsdato planlegges manuelt på nytt, og du fullfører denne oppgaven, hopper den over alle forekomster mellom nå og når oppgaven manuelt planlegges til.

Her er et eksempel:

Forestill deg at det i dag er 1. november 2000. En oppgave forfaller hver 1. desember.

Hvis oppgaven endres til 5. januar 2001, og den deretter fullføres før eller på den nye forfallsdatoen, fullfører dette neste forekomst. Den neste forekomsten fra 5. januar er 1. desember 2001.

Denne oppgaven forfaller nå 1. desember 2002.

Fullføre en oppgave med en tilbakevendende forfallsdato for alltid

For å fullføre en oppgave og ikke lenger oppdatere forfallsdatoen til neste forekomst:

1. Klikk på oppgaven for å åpne oppgavevisningen.
  2. Klikk på de tre prikkene.
  3. Klikk på Fullfør for alltid.

Angre en fullført oppgave med en tilbakevendende forfallsdato

Når du fullfører en oppgave med en tilbakevendende forfallsdato, får du opp et Angre-vindu nederst til venstre i Todoist. Dette vinduet er bare der i noen få sekunder.

Recurring Date.png

Klikk på Angre hvis du bestemmer deg for at du ikke vil fullføre oppgaven. Den tilbakevendende forfallsdatoen går tilbake til hva enn den var før du fullførte oppgaven.

Hvis du har fullført en oppgave, og Angre-alternativet ikke lenger er synlig, kan du ikke lenger angre fullførelsen av oppgaven.

Få hjelp

Hvis du har fullført en oppgave med en tilbakevendende forfallsdato, men det er et problem med den nye forekomsten, tar du kontakt med oss. Vi, Marco, Sergio, Stef eller et annet av våre 14 teammedlemmer, ser frem til å hjelpe deg!