Samarbeide med venner og familie i Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Trenger du et sted å planlegge en stor fest med en venn, dele en handleliste med ektefellen din, eller tildele oppgaver til barna dine? Prøv å dele prosjektet ditt med dem!

Raskt tips

Samarbeider du med kollegaer i Todoist? Opprett et arbeidsområde og samarbeid med teamet ditt.

Dele prosjektet ditt

Alle du deler prosjektet ditt med, har full tilgang til all informasjonen i prosjektet, som oppgaver, kommentarer og filvedlegg. De kan legge til nye oppgaver, tildele oppgaver, fullføre oppgaver, legge til kommentarer, og laste opp nye filer til prosjektet.

1. Høyreklikk på prosjektet og velg Del.
  2. Skriv inn navnet eller e-postadressen til personen du vil dele med. Hvis personen du inviterer ikke har en Todoist-konto, mottar personen en e-post med en invitasjon til prosjektet, som gir en muligheten til å registrere seg for en gratis konto.
  3. Klikk på Inviter for å sende invitasjonen(e).

Dele et overordnet prosjekt

Hvis du ønsker å dele et overordnet prosjekt med noen, vil de ikke automatisk få tilgang til dets underprosjekter. Du må invitere dem til hvert enkelt underprosjekt.

Tildele en oppgave

Deleger oppgaver til de rette personene ved å tildele dem til prosjektmedlemmer, inkludert deg selv.

Tildele en eksisterende oppgave

I et hvilket som helst delt prosjekt klikker du på tildel-ikonet til høyre for oppgavenavnet. Velg deretter personens navn fra mottaker-menyen.

Tildele en ny oppgave

1. Åpne et delt prosjekt og klikk på + Legg til oppgave.
  2. Skriv oppgavenavnet etterfulgt av pluss-symbolet.
  3. Velg personens navn fra mottaker-menyen.

Obs

Du kan bare tildele en enkelt person til en oppgave, men du kan velge og tildele flere oppgaver til noen.

Fjern noen fra det delte prosjektet ditt

1. Høyreklikk på prosjektet.
  2. Velg Del fra menyen.
  3. Før pekeren over navnet til brukeren du vil fjerne.
  4. Klikk på søppelkassen ved siden av navnet.

Betal for familien eller vennene dine fra én Todoist-konto

Den enkleste måten å oppgradere Todoist for familien eller vennene dine på, er å opprette og invitere alle til et Todoist-team. Deretter oppgraderer du teamet ditt til Business-abonnementet.

Når du oppgraderer til Business-abonnementet, blir du en administrator og faktureres for alle medlemmene. Alle teammedlemmer mottar Todoist Pro som en del av Business-abonnementet, noe som betyr at de får tilgang til betalte funksjoner, som tilpassede påminnelser, kalenderlayout, sikkerhetskopier med mer.

Ta kontakt

Hvis du har problemer med å samarbeide med venner og familie i Todoist, tar du kontakt med oss. Vi – Dermot, Marija, Evert og våre 14 andre teammedlemmer – gjennomgår alle tilbakemelding for å fortsette å gjøre Todoist enda bedre.