Endre Todoist-appikonet ditt

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS
  • Android

Tilpass hvordan Todoist-appikonet ser ut:

1. Trykk på Bla gjennom nederst til høyre.
  2. Trykk på tannhjulet øverst til høyre.
  3. Velg App-ikonet.
  4. Trykk på ikonet du vil bruke.

Obs

På noen eldre Android-versjoner samt noen tilpassede startprogrammer er det en mulighet for at det å velge et tilpasset ikon kan fjerne det fra startskjermen, men det vil fortsatt være tilgjengelig i app-skuffen (listen med installerte apper).

Vanlige spørsmål

Hvis du logger deg ut, vil appen bytte til standardikonet (rødt). Du kan velge et tilpasset ikon igjen når som helst. Hvis du på et eller annet tidspunkt trenger å slette appens data, vil ikke det tilpassede ikonet påvirkes av det.