Endre e-postadressen din

Det å endre e-postadressen du bruker med Todoist-kontoen er både raskt og enkelt. Slik gjør du det:

Obs

Du bare kan koble én e-postadresse til Todoist-kontoen din.

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Administrer konto.
  4. Under e-postadressen din velger du Endre e-post.
  5. Skriv inn den nye e-postadressen, og skriv den inn igjen for å bekrefte.
  6. Skriv inn passordet ditt.
  7. Velg Endre e-post.

Advarsel

Hvis du bruker Google-, Facebook- eller Apple-kontoen til å logge inn, må du legge til et passord på Todoist-kontoen din før du kan endre e-postadressen. Du gjør dette ved å gå til Innstillinger og velge Konto.

Videre, hvis du har aktivert tofaktorautentisering for kontoen din, trenger du en kode fra autentiseringsappen for å endre e-postadressen din. Finn ut mer.

Vanlige spørsmål

Hvis du vil bruke en e-postadresse fra en annen Todoist-konto, må du først logge inn på den andre kontoen og endre den e-postadressen. På denne måten frigjøres den og kan brukes med den andre kontoen. Alternativt, hvis du ikke vil beholde den andre kontoen din, kan du slette den.