Legg til Todoist-snarveier på Android-hjemskjermen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Android

Obs

Todoist-snarveier på hjemskjermen er bare tilgjengelig i Android 7.1 og nyere.

Todoist har følgende snarveier til innhold i appen:

• Legg til oppgave
  • Søk
  • I dag
  • Kommende
  • Prosjekt
  • Filter
  • Etikett

For å legge til en Todoist-snarvei på Hjem-skjermen, følger du denne fremgangsmåten:

1. Trykk og hold på app-ikonet. Du vil se en liste med alle snarveiene.
  2. Trykk og hold på snarveien.
  3. Dra snarveien dit du ønsker den og løft deretter fingeren.

Obs

Merk deg at kun Legg til oppgave-, Søk- og I dag-visningen vil vies i listen med tilgjengelige snarveier som standard. Hvis du vil legge til en snarvei for Kommende-, Prosjekt-, Filter- eller Etikett-visningen på hjemskjermen, åpner du denne visningen i Todoist-appen din før du følger instruksjonene ovenfor.