Legge til oppgaver i Quick Note på iPad

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Advarsel

DU kan kun bruke denne funksjonen på en iPad som kjører iPadOS 15 eller nyere. Ikke tilgjengelig på macOS- eller iOS-enheter.

Hvis du liker å lage notater, kan det hende du vil koble til en av Todoist-oppgavene dine i et notat.

Den gode nyheten er at hvis du har Todoist installert på en iPad, kan du legge til koblinger til Todoist-oppgavene dine i Quick Note-notater!

1. Åpne Todoist på iPaden din og gå til prosjektet som har oppgaven du vil legge til i en Quick Note.
  2. Sveip oppover fra nedre høyre hjørne av skjermen for å åpne Quick Note.
  3. Legg til teksten du ønsker å ha i notatet ditt.
  4. Med Todoist åpen i bakgrunnen trykker du oppgaven du vil legge til et notat for.
  5. Velg Legg til kobling+. En kobling til oppgaven er nå lagt til i notatet.