Legg til emoji i Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Bruk emojier for å gi Todoist litt ekstra karakter ✨ Emojier kan legges til i kommentarer og alt du kan navngi: oppgaver, seksjoner, prosjekter, etiketter og filtre. Slik gjør du det:

1. Når du skriver inn tekst, åpner du emoji-tastaturet ved å trykke på Ctrl + Cmd + Mellomrom i macOS, eller Windows-tasten + . (punktum) i Windows.
  2. Klikk på en emoji for å legge til den.

Raskt tips

Bruker du Todoist i Linux? Prøv å bruke et nettlesertillegg, som Emoji Keyboard by JoyPixels for Chrome eller Awesome Emoji Picker for Firefox.

Vanlige spørsmål

Nei, Todoist støtter kun Unicode-emojier. De to hovedgrunnene til at vi ikke støtter noe annet enn Unicode er:

1. Alle plattformer støtter Unicode-emojier.
  2. Alle plattformer tilbyr en overlegen innebygd opplevelse for Unicode-emoji, inkludert:
    • Tastaturstøtte
    • Muligheten til visuelt å bla gjennom tilgjengelige emojier
    • Lokaliserte emojinavn