Legg til en gyldig e-postadresse hvis du logger inn med Apple eller Facebook

Plattformer

• Nett
  • macOS
  • Windows 10

Hvis du har registrert deg for Todoist med en Apple- eller Facebook-konto og valgt at du ikke vil dele den tilknyttede e-postadressen, tildeler vi automatisk en unik, men gyldig @users.todoist.com-adresse til å identifisere Todoist-kontoen din. Du ser den oppført under kontoinnstillingene.

Dette innebærer at du ikke kan motta e-postvarsler om oppdateringer i Todoist. Vi kan heller ikke kontakte deg hvis du kontakter oss via hjelpesenteret.

Hvis du vil forsikre deg om at du ikke går glipp av viktig informasjon, bør du oppdatere kontoen din med en aktiv og gyldig e-postadresse. Du kan fortsatt logge på Todoist med Google-, Apple- eller Facebook-påloggingsinformasjonen din.

Trinn 1: Legg til et kontopassord

Hvis Todoist-kontoen din er tilknyttet en @users.todoist.com-konto, legger du til et passord for Todoist-kontoen:

1. Åpne en nettleser.
  2. Logg inn på Todoist-kontoen din på https://todoist.com/auth/login.
  3. Klikk på avataren din.
  4. Velg Innstillinger og konto.
  5. Klikk på Legg til passord.
  6. Oppgi et sterkt passord på 10–15 tegn for kontoen din. Dette sikrer at den består Todoist-passordsikkerhetstiltak.

Trinn 2: Endre e-postadressen din

Etter at du har lagt til et passord på Todoist.kontoen din, endrer du Todoist-e-postadressen. Erstatt den med en aktiv og gyldig e-postadresse.

Obs

Hvis du har slått på tofaktorautentisering i Todoist, trenger du en engangspasskode fra den valgte godkjenningsappen for å endre e-postadressen din.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å endre den ugyldige @users.todoist.com-adressen i Todoist, tar du kontakt med oss.