Legg en Todoist-widget til på Android-hjemskjermen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Android

Todoist-widgeter gir deg enkel tilgang til oppgavelisten din fra hjemskjermen, noe som sparer deg tid og sørger for at du alltid har kontroll. Det er tre typer widgeter du kan plassere hvor som helst på hjemskjermen:

• Legg til oppgave-snvarvei: Åpne Legg til raskt for å legge til en oppgave.
  • Oppgaveliste-widget: Kontroller Todoist rett fra hjemskjermen din (se nedenfor).
  • Produktivitet-widget: Få en oversikt over dine nåværende produktivitetstall, som hvor nær du er å nå dine daglige eller ukentlige mål, i tillegg til din nåværende Karma-poengsum.

Obs

Ukentlige mål og trender er kun tilgjengelig for Pro- og Business-abonnementer.

Konfigurere Todoist-widgeten

• Trykk og hold på et tomt område av hjemskjermen.
  • Velg Widgeter.
  • Finn Todoist.
  • Trykk på Todoist for å se listen over tilgjengelige widgeter.
  • Berør og hold på en av widgetene.
  • Dra og slipp den på hjemskjermen.

Konfigurer Todoists oppgaveliste-widget

Hvis du velger Todoists oppgaveliste-widget, vil skjermen med Widget-innstillinger åpne seg, slik at du kan tilpasse widgeten din. Når du foretar valg, vil du se en forhåndsvisning av widgeten øverst på skjermen.

• Velg visning: Velg visningen, prosjektet, etiketten eller filteret du vil se i widgeten. Du kan endre dette senere.
  • Tema: Velg et tilpasset tema for selve widgeten. Fra det klassiske røde og hvite Todoist-temaet, til det mørke temaet – det er opp til deg. Valget vil kun påvirke temaet til widgeten din.
  • Fontstørrelse: Velg mellom normal størrelse (som i appen) eller liten størrelse, for å se flere oppgaver.
  • Gjennomsiktighet: Velg hvor gjennomsiktig widgeten skal være. 0 er helt gjennomsiktig, mens 100 er ikke gjennomsiktig.
  • Kompakt-modus: Velg den kompakte modusen, og widgeten vil vise flere oppgaver samtidig, ved å redusere størrelsen til hver oppgave. Du vil fortsatt se datoer og prioriteter (som en farge til venstre for en oppgave), men du vil ikke se en sirkel for å fullføre oppgaven. Du trykker bare på en åpen oppgave for å se all informasjon og fullføre oppgaven.
  • Vis Todoist-ikon: Velg å vise Todoist-ikonet i widgetens verktøylinje. Når du trykker på app-ikonet, blir du tatt med rett til Todoist.
  • Bruk forhåndsdefinert stil: Velg fra en håndfull anbefalte forhåndsdefinerte stiler, som Gjennomsiktig mørk eller Kompakt.

Trykk på haken øverst til høyre for å lagre endringene dine.image.png

Konfigurer Todoists produktivitet-widget

Widget-innstillinger-skjermen vises så snart du har lagt til Produktivitet-widgeten.

Du kan også tilpasse widgeten din når som helst senere ved å trykke på tannhjulet nederst til høyre.

• Tema: Velg et tilpasset fargetema for widgheten din. Du kan enkelt endre det, avhengig av humøret ditt eller så det bedre passer med bakgrunnen din. Det valgte temaet vil kun brukes på selve widgeten.
  • Gjennomsiktighet: Velg hvor gjennomsiktig widgeten skal være. 0 er helt gjennomsiktig, mens 100 er ikke gjennomsiktig.
  • Widget-trykk: Velg om du vil åpne Produktivitet-visningen eller Hjem-siden ved trykk.
  • Produktivitetsinnstillinger: Enten du har bestemt deg for å være mer ambisiøs eller ta ting litt roligere, kan du endre produktivitetsmålene dine når du trenger det.
  • For å endre størrelsen på widgeten trykker og holder du på den. Deretter drar du i håndtakene på venstre og høyre side for å gjøre widgeten bredere eller smalere.widgets-android-productivity-help-center.png

Bruke og endre Todoists oppgaveliste-widget

Når widgeten er aktiv, ser du her hvordan du bruker den og endrer innstillingene:

• For å åpne oppgavevisningen og redigere oppgaven som vanlig trykker du på en oppgave.
  • For å fullføre en oppgave, trykker du på sirkelen til venstre for en oppgave (ikke tilgjengelig i den kompakte modusen).
  • For å endre til et annet prosjekt, etikett eller filtervisning, trykker du på
  • For å legge til en oppgave trykker du på +-knappen øverst til høyre.
  • For å åpne Widget-innstillingene, trykker du på tannhjulet øverst til høyre.
  • For å gå til Todoist-appen, trykker du på Todoist-ikonet øverst til venstre.
  • For å endre størrelsen på widgeten trykker og holder du på widgeten. Deretter drar du i håndtakene på sidene for å endre størrelsen som du vil.widgets-android-task-list-help-center.png

Endre tema på widgeten

• Hvis telefonbakgrunnen din er mørk, setter du widgetens tema til Mørkt tema. Deretter setter du Gjennomsiktighet til 0 %.
  • Hvis telefonbakgrunnen din er lys, setter du widgetens tema til Naturlig tema. Deretter setter du Gjennomsiktighet til 50 % eller høyere.
  • Todoist-widgeten støtter ikke automatisk mørkt tema på Android-enheter.

Vanlige spørsmål

Sjekk om Karma er aktivert på kontoen din. Gå til appens Innstillinger og velg Produktivitet. Sørg for at boksen ved siden av Karma er haket av. Merk deg også at dersom du ikke er koblet til internett og du har tømt appens hurtigbuffer, vil ikke Karma kunne lastes inn.

Dette kan skyldes funksjonen for automatisk sparing av batteri, som noen enheter har. Slik fikser du dette:

1. Åpne Innstillinger på enheten din.
  2. Åpne Apper.
  3. Bla ned og finn Todoist.
  4. Trykk på Batteri og velg Optimaliser batteribruk.
  5. Trykk på tilbake for å lagre endringen.