Legge til en Todoist-widget på en Apple-enhet

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Legg til oppgaver, sjekk målene dine, og se hva som er på listen din for i dag ved å bruke widgeter på en Apple-enhet.

Bruke Todoist-widgeter på hjemskjermen til iPhone

Hvis enheten din kjører iOS 14 eller nyere, kan du legge til Todoist-widgeter på telefonens hjemskjerm.

Legge til en widget på hjemskjermen

1. Trykk og hold hvor som helst på hjemskjermen, frem til appene begynner å riste.
  2. Trykk på de Legg til-knappen øverst til venstre.
  3. Rull ned og trykk på Todoist-ikonet.
  4. En meny åpner seg der du kan sveipe for å velge widgheten du vil legge til – Oppgaver, Produktivitet eller Legg til oppgave:
    1. Oppgaver-widget: Tilgjengelig som en liten, mellomstor eller stor widget. Denne widgeten gir deg en kompakt oversikt over alle oppgaver i en gitt visning, som I dag eller Kommende, eller et prosjekt, et filter eller en etikett.

Raskt tips

På iOS 17 kan du fullføre oppgaver direkte fra den mellomstore og store Todoist-widgeten!

2. Når du har lagt til Oppgaver-widgeten på skjermen, trykker du lenge på widgeten. En hurtigmeny åpner seg.
    3. Trykk på Rediger widget.
    4. Trykk på Visning.
    5. Velg visningen du ønsker fra menyen som dukker opp. Hvis du velger Prosjekt, Etikett eller Filter, vil du bli bedt om å spesifisere hvilket prosjekt, hvilken etikett eller hvilket filter du ønsker som visningen din.
    6. Når du er ferdig med å tilpasse widgeten, trykker du på skjermen utenfor widgeten for å lagre.
  5. Produktivitet-widget: Tilgjengelig som en middels widget. Denne widgeten gir deg en oversikt over dine nåværende produktivitetstall, som hvor nær du er å nå dine daglige eller ukentlige mål, i tillegg til din nåværende Karma-poengsum.
  6. Legg til oppgave-widget: Tilgjengelig som en liten widget. Denne widgeten lar deg åpne Legg til rakst fra iOS-hjemskjermen, så du raskt kan legge til en ny oppgave i Todoist.
    1. Når du har lagt til Legg til oppgave-widgeten på skjermen, trykker du lenge på widgeten. En hurtigmeny åpner seg.
    2. Trykk på Rediger widget.
    3. Du kan nå velge oppgavenavn, prosjekt og seksjon, forfallsdato, prioritetsnivå og/eller etikett for oppgaver du oppretter med widgeten.
    4. Når du er ferdig med å tilpasse widgeten, trykker du på skjermen utenfor widgeten for å lagre.

Fjerne en widget på hjemskjermen

1. Trykk og hold på widgeten for å åpne hurtigmenyen.
  2. Trykk på Fjern widget.
  3. Trykk på Fjern for å bekrefte.

Bruk odoist-widgeter på låseskjermen på iPhone

Hvis enheten din kjører iOS 16 eller nyere, kan du legge til Todoist-widgeter på telefonens låseskjerm.

Legge til en widget på låseskjermen

1. Trykk og hold på låseskjermen
  2. Trykk på Tilpass.
  3. Trykk på Lås skjerm.
  4. Trykk på legg til widgeter.
  5. Bla ned og velg Todoist.
  6. Trykk eller dra widgheten du vil legge til:
    • Oppgaver: Se oppgaver fra ønsket oppgaveliste.
    • Dagens fremdrift: Sjekk dagens fremdrift.
    • Neste oppgave: Se kommende oppgave fra I dag-visningen.
    • Legg til oppgave: Legg raskt til oppgaver i Todoist.
    • Oppgavemål: Se dine daglige eller ukentlige oppgavemål.
    • Produktivitet: Se produktivitetstallene dine.
  7. Trykk på Llukk-knappen.
  8. Trykk på Ferdig øverst til høyre.

Hvis dette er første gang du tilpasser en låseskjerm på enheten din, må du nå velge et bakgrunnsbilde for låseskjermen. Hvis du har lagt til en tilpasset låseskjerm før, kan du redigere en eksisterende låseskjerm.

Fjerne en widget på låseskjermen

1. Lås opp skjermen med Face ID eller Touch ID.
  2. Trykk lenge på skjermen.
  3. Trykk på Tilpass.
  4. Trykk på Lås skjerm.
  5. Trykk på widgeten du vil fjerne.
  6. Trykk på - som dukker opp øverst til venstre i wdigeten.
  7. Trykk på Ferdig øverst til høyre for å bekrefte.

Raskt tips

Fargen på Todoist-widgeten endrer seg basert på temaet til Todoist-appen din, så frem du ikke har slått på Mørk-modusen. Hvis du har slått på Mørk-modusen for enheten din, vil Todoist-widgeten din automatisk matche Mørkt-modusen.

Bruke Todoist-widgeter på iPad

På iPad kan du legge til Todoist-widgeter på hjemskjermen. Etter det kan du se disse widgetene på den låste skjermen eller I dag-visningen.

Legg til en widget

Hvis Todoist-widgheten ikke vises når du sveiper til høyre på den låste skjermen, kan du lese om hvordan du ser widgeter når iPaden er låst.

1. Trykk og hold på hjemskjermen frem til appene begynner å riste.
  2. Trykk på + Legg til-knappen øverst til høyre.
  3. Bla ned og velg Todoist.
  4. En meny åpner seg der du kan sveipe for å velge widgheten du vil legge til – Oppgaver, Produktivitet eller Legg til oppgave:
    • Oppgaver: Se oppgaver fra ønsket oppgaveliste.

Raskt tips

På iPadOS 17 kan du fullføre oppgaver direkte fra den Oppgaver-widgeten!

• Legg til oppgave: Legg raskt til oppgaver i Todoist.
    • Produktivitet: Se produktivitetstallene dine.
  5. Trykk på Legg til widgeter.
  6. Flytt widgeten dit du ønsker på hjemskjermen.
  7. Trykk på Ferdig øverst til høyre.

Fjerne en widget

1. Trykk og hold på widgeten for å åpne hurtigmenyen.
  2. Trykk på Fjern widget.
  3. Trykk på Remove (Fjern).

Bruke Todoist-widgeter på Mac

Legg til Todoist-widgeter i Varslingssenter på Mac:

1. Klikk på dato og klokkeslett i menylinjen, eller sveip til venstre med to fingre fra høyre kant av styreflaten for å åpne varslingssenteret.
  2. Klikk på Rediger widgeter. Widget-browseren dukker opp.
  3. Bla og velg Todoist fra listen. I dag-widgeten vises i tre størrelser.
  4. Velg størrelsen på widgeten du foretrekker, og legg den til i varslingssenteret.

Fjerne en widget

For å fjerne Todoist-widgeten fra varslingssenteret, følg trinnene i Apple-støtteartikkelen.

Få hjelp

• Hvis du har brukt Todoist på en annen enhet, kan det ta opptil 15 minutter før Todoist-widgeten er ferdig med å synkronisere data. For å synkronisere data umiddelbart, åpner du Todoist-appen.
  • Hvis du fortsatt har problemer med Todoist-widgeten, tar du kontakt med oss.