Legg til en Todoist-kalenderfeed

• Beginner
  • Pro
  • Business

Todoist-kalenderfeeden oppretter enveissynkronisering fra Todoist til en hvilken som helst kalenderapp som støtter kalenderfeedabonnement. Du kan se alle planlagte Todoist-oppgaver i favorittkalenderappen din.

Med enveissynkronisering vil endringer gjort i Todoist vises i kalenderen, men endringer gjort i kalenderen vil ikke synkroniseres til Todoist.

Når en Todoist-kalenderfeed legges til i kalenderen:

• Oppgaver i private prosjekter eller delte prosjekter der du er en samarbeidspartner, vises.
  • Oppgaver med en forfallsdato vises som heldagsarrangementer.
  • Oppgaver med en forfallsdato og et forfallstidpsunkt vises som arrangementer som varer én time.
  • Oppgaver med en forfallsdato og oppgavevarighet vises som arrangementer med samme varighet.

Legge til en kontokalenderfeed

Kalender-feeden for kontoen synkroniserer alle oppgaver med en forfallsdato og/eller et klokkeslett på tvers av alle prosjektene dine. En ny «Todoist»-kalender vil opprettes i kalenderappen du velger. Slik ordner du det:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Integrasjoner.
  3. Følg trinnene avhengig av hvilken kalenderappen du vil bruke:
  1. Klikk på Kopier til utklippstavle under kalender-feedens URL.
  2. Åpne Apple Kalender-appen.
  3. Klikk på Fil øverst.
  4. Velg Nytt kalenderabonnement …
  5. Lim inn iCal-feeden du kopierte tidligere.
  6. Velg Oppdater automatisk.
  7. Velg OK.
  1. Klikk på Kopier til utklippstavle under kalender-feedens URL.
  2. Åpne Outlook-kalenderen.
  3. Høyreklikk på Andre kalendere.
  4. Velg Legg til kalender.
  5. Klikk på Fra Internett…
  6. Lim inn iCal URL-adressen.
  7. Klikk på OK.
  1. Klikk på Kopier til utklippstavle under kalender-feedens URL.
  2. Åpne Google Kalender.
  3. Til venstre, nedenfor Mine kalendere, klikker du på +-ikonet.
  4. Velg Fra URL og følg instruksjonene for å legge til den nye kalenderen.

Legg til en prosjektkalenderfeed

Prosjektkalenderfeeden oppretter en enveissynkronisering mellom et spesifikt Todoist-prosjekt og kalenderen din.

En ny kalender blir opprettet for hvert nye prosjekt du kobler til. Del prosjektkalenderfeeder med kolleger, kunder, familie eller venner.

Slik setter du opp det:

1. Åpne prosjektet du vil se i kalenderen din.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Kalender-feed for prosjekt.
  4. Følg trinnene avhengig av hvilken kalenderappen du vil bruke:
  1. Klikk på Kopier til utklippstavle under kalender-feedens URL.
  2. Åpne Apple Kalender-appen.
  3. Klikk på Fil øverst.
  4. Velg Nytt kalenderabonnement …
  5. Lim inn iCal-feeden du kopierte tidligere.
  6. Velg Oppdater automatisk.
  7. Velg OK.
  1. Klikk på Kopier til utklippstavle under kalender-feedens URL.
  2. Åpne Outlook-kalenderen.
  3. Høyreklikk på Andre kalendere.
  4. Velg Legg til kalender.
  5. Klikk på Fra Internett…
  6. Lim inn iCal URL-adressen.
  7. Klikk på OK.
  1. Klikk på Kopier til utklippstavle under kalender-feedens URL.
  2. Åpne Google Kalender.
  3. Til venstre, nedenfor Mine kalendere, klikker du på +-ikonet.
  4. Velg Fra URL og følg instruksjonene for å legge til den nye kalenderen.

Slå av alle kalenderfeeder

Hvis du må slå av alle Todoist-kalenderfeeder, utsteder du en ny API-pollett:

1. Logg inn på Todoist på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Integrasjoner.
  4. Velg Utvikler-fanen.
  5. Klikk på Utsted en ny API-pollett. Du blir logget ut av alle enheter autorisert til å få tilgang til Todoist-kontoen.

Vanlige spørsmål

Hvor ofte feeden oppdateres, avhenger av kalenderappen du bruker. Noen kalenderapper oppdateres så ofte som hvert femte minutt, mens andre oppdateres én gang per dag.

Dessverre er det i øyeblikket kun mulig å manuelt oppdatere kalender-feeden hvis du bruker Apple Kalender. Hvis du bruker Apple Kalender på macOS, trykker du på + r. Hvis du bruker Apple Kalender på iOS, åpner du appen og trykker på Kalendere nederst på skjermen, deretter trekker du ned skjermen for å oppdatere.

1. Åpne Apple Kalender
  2. Finn Todoist i kalenderlisten på venstre side av skjermen og høyreklikk.
  3. Velg Avslutt abonnement.

Du finner instruksjoner om hvordan du fjerner Google Kalender-integrasjoner i denne artikkelen.

1. Åpne Kalender-fanen.
  2. I mapperute høyreklikker du på navnet til kalenderen du vil slette.
  3. Klikk på Slett kalender, og klikk på Ja for å bekrefte at du vil slette.