Todoist ile deneysel özellikleri test et

Şunlar için mevcut:

  • Başlangıç
  • Pro
  • Business

Yeni özellikler denemeyi seviyor musun? Geri bildirimde bulunmak ve Todoist'i daha da iyi hale getirmemize yardımcı olmak ister misin? Test topluluğumuza katıl! Şu an hangi deneysel özelliklerin test edildiğini incele.

Uyarı

Deneysel özellikler, resmi olarak yayınlanan sürümler kadar sağlıklı çalışmayabilir. Bu durumda uygulama çökebilir veya bazı özellikler düzgün çalışmayabilir.

Deneysel özellikleri aktif hale getir

Not

Deneysel özellikler otomatik olarak tüm platformlarda senkronize olur. Yani deneysel özellikleri bir cihaz için aktif hale getirdiğinde, onları Todoist'i kullandığın diğer tüm cihazlarında da görürsün.

  1. Sol-üst köşedeki avatarına tıkla.
  2. Ayarlar'ı seç.
  3. Gelişmiş sekmesini aç.
  4. En alta kaydır ve deneysel özellikler anahtarını aktif hale getir.
  5. Güncelle'ye tıkla.

Deneysel özellikleri kullanmaya başladığında, lütfen bizimle iletişime geçerek geri bildirimde bulun, hata raporlarını veya önerilerini paylaş. Yardımın için minnettarız!

Deneysel özellikleri devre dışı bırak

Todoist'in deneysel özelliklerini artık test etmek istemiyor musun? Hiç problem değil! Deneysel özellikleri devre dışı bırakmak için yapman gerekenler şöyle:

  1. Sol-üst köşedeki avatarına tıkla.
  2. Ayarlar'ı seç.
  3. Gelişmiş sekmesini aç.
  4. En alta kaydır ve deneysel özellikler anahtarını devre dışı bırak.
  5. Güncelle'ye tıkla.

SSS

Evet, belgelere buradan ulaşabilirsin. UI uzantılarını test etmeye başlamak için lütfen hesabında Deneysel özelliklerin etkin olduğunu kontrol et.