Toimintalokin tarkasteleminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Toimintaloki antaa sinulle täydellisen kuvan siitä, mitä sinä ja tiimijäsenesi olette suorittaneet. Tiedot järjestetään päivämäärän mukaan ja suodatetaan projektin, henkilön tai tapahtumatyypin mukaan. Voit nähdä:

• Lisätyt tehtävät
  • Muokatut tehtävät
  • Suoritetut tehtävät
  • Suorittamattomat tehtävät
  • Poistetut tehtävät

Ilmaisen suunnitelman asiakkaat voivat nähdä viimeiset seitsemän päivää toimintalokissa. Näe koko toimintahistoriasi päivittämällä maksulliseen suunnitelmaan.

Tilin toimintalokin tarkasteleminen

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Toimintaloki.
  3. Voit suodattaa toimintaa projektin, henkilön tai tapahtumatyypin mukaan, kuten tehtävän lisäys- tai valmistumisajan mukaan, käyttämällä toimintalokin yläreunassa olevia avattavia valikoita.

Projektin toiminnan tarkasteleminen

1. Klikkaa projektin oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Klikkaa Toiminta-välilehteä.

Tehtävän toiminnan tarkasteleminen

1. Klikkaa tehtävää.
  2. Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Näytä tehtävätoiminta.