Käytä Zoho Flow'ta Todoistin kanssa

Zoho on ohjelmistokokonaisuus, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä menestymään. Sillä on useita alustoja, jotka voivat parantaa organisaatiosi työnkulkuja, joista yksi on Zoho Flow.

Integroimalla Zoho Flown Todoistin kanssa voit määrittää automaattisia toimintoja Todoistin ja muiden alustojen välillä.

Pikavinkki

Lisätietoja Zoho Flow:n käyttämisestä Todoistin kanssa saat Zoho Flow -ohjekeskuksesta.

Integraation määrittäminen

1. Käytä Zoho Flow -tiliäsi tai luo tili, jos sinulla ei vielä ole sellaista.
  2. Luo ensimmäinen kulkusi klikkaamalla Create Flow- tai +-painiketta.
  3. Anna kululle nimi ja kuvaus.
  4. Klikkaa Create. Voit nyt mukauttaa kulkuasi.
  5. Klikkaa App-kohdan vierestä Configure.
  6. Etsi ja valitse Todoist.
  7. Valitse, mikä toiminto käynnistää kulun (kuten tehtävän suorittaminen tai uuden projektin luominen), ja klikkaa Next.
  8. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät Todoistia ja Zoho Flow'ta yhdessä, sinua pyydetään valtuuttamaan yhteys Todoist-tiliisi:
    • Klikkaa Connect.
    • Lisää yhteydellesi nimi (kuten Todoistini).
    • Valitse, haluatko yhteyden suorittavan All triggers and actions vai All triggers and actions.
    • Klikkaa Authorize oikeassa alakulmassa.
    • Näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Klikkaa Agree.
  9. Näyttöön tulee käynnisitmen liipaisimen mukauttamisvaihtoehdoista. Kun olet tyytyväinen käynnisitmeen, klikkaa Done oikeasta alakulmasta.
  10. Näet nyt taulun, jossa on käynnistin. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta toiminto, jonka haluat automatisoida, ja vedä ja pudota se taululle.
    • Voit esimerkiksi vierittää alas kohtaan Todoist, avata toimintoluettelon avattavasta valikosta ja valita Create a project. Jos vedät tämän vaihtoehdon tauluun, asetat sen niin, että aina kun käynnistin käynnistyy, uusi projekti luodaan Todoistissa.
  11. Voit lisätä taulullesi useita toimintoja, jotta kun käynnistin on aktivoitu, useita automaattisia toimintoja voi tapahtua kerralla.

Miten integraatio poistetaan

1. Kirjaudu sisään Zoho Flow -tilillesi.
  2. Avaa Settings vasemmasta valikosta.
  3. Valitse Connections.
  4. Etsi Todoist-yhteytesi ja vie osoitin sen päälle.
  5. Klikkaa roskakorikuvaketta näytön oikeassa reunassa.
  6. Vahvista, että haluat poistaa yhteyden klikkaamalla Delete.

Pikavinkki

Voit myös käyttää Zoho Mailia ja Zoho Cliqia Todoistin kanssa. Katso alla olevat artikkelit saadaksesi lisätietoja: