Zendeskin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Zendesk on asiakashallintasovellus, jota yritykset käyttävät useimmiten asiakkaidensa kyselyiden seuraamiseen ja vastaamiseen. Integroimalla Todoistin Zendeskiin voit luoda Todoist-tehtäviä Zendesk-tiketeistä yhdellä klikkauksella.

Kun integraatio on lisätty Zendeskiin, Todoist-kuvake ilmestyy tiketin sivupalkkiin. Sen avulla voit lähettää tehtäviä suoraan Todoistin Yleiset-projektiin.

Integraation määrittäminen

Varoitus

Sinun on oltava ylläpitäjä, jotta voit lisätä Todoist-sovelluksen Zendesk-organisaatioosi.

1. Siirry Todoist-integraatiosivulle Zendesk Marketplacessa.
  2. Klikkaa Install.
  3. Valitse avattavasta valikosta organisaatio, jolle haluat asentaa sovelluksen.
  4. Klikkaa Install uudelleen.
  5. Uusi sivu avautuu. Klikkaa Install uudelleen.
  6. Siinä kaikki! Löydät Todoist-kuvakkeen sivupalkista katsellessasi tikettejä Zendeskissä.

Integraation käyttäminen

1. Avaa Zendesk-tiketti
  2. Valitse oikeassa yläkulmassa Apps. Tämä avaa näkymän kaikista asennetuista sovellusintegraatioista.
  3. Jos käytät ensimmäistä kertaa integraatiota, sinua pyydetään kirjautumaan Todoistiin ja sallimaan käyttöoikeus.
  4. Klikkaa Add task. Todoistin Yleiset-projektiin lisätään tehtävä, jonka nimi on Zendesk: tiketin otsikko. Joten jos tiketin otsikko on Laskutuskysymys, vastaavan Todoist-tehtävän nimi on Zendesk: Laskutuskysymys.
  5. (Valinnainen) Klikkaa View task Zendeskissä, niin pääset suoraan Todoist-tehtävään.

UKK

Jos et enää halua käyttää Zendeskiä Todoistin kanssa, poista integraatio seuraavasti:

Varoitus

Sinun on oltava Zendesk-organisaatiosi ylläpitäjä, jotta voit poistaa integraatioita.

1. Avaa Zendesk-organisaation ylläpitäjänäkymä.
  2. Valitse Apps-kohdasta Manage.
  3. Sinun pitäisi nyt olla My apps -näkymässä. Vie hiiri Todoist-kuvakkeen päälle ja klikkaa Settings-kuvaketta.
  4. Valitse Uninstall.