TrackingTimen käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio

TrackingTime on Chrome-laajennus, jonka avulla voit seurata omaa sekä tiimisi tuottavuutta. Integroimalla TrackingTimen Todoistiin pystyt arvioimaan, kuinka paljon aikaa sinä ja tiimisi käytätte tehtäviin.

Integraation määrittäminen

1. Kirjaudu TrackingTime-tilillesi.
  2. Asenna TrackingTimen Chrome-laajennus.
  3. Klikkaa Chromessa oikeassa yläkulmassa TrackingTime-kuvaketta.
  4. Klikkaa Allow domains.
  5. Etsi ja valitse Todoist-valintaruutu tuottavuustyökalujen luettelosta.

TrackingTime-integraation käyttäminen

Saadaksesi täydellisen ja ajan tasalla olevan kuvan kaikista tavoista, joilla voit käyttää TrackingTimea Todoistin kanssa, tutustu TrackingTimen Todoist-sivuun.

UKK

Jos et enää halua käyttää Todoistia TrackingTimen kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Klikkaa Chromessa oikeassa yläkulmassa TrackingTime-kuvaketta. Pieni ikkuna aukeaa.
  2. Klikkaa ponnahdusikkunan oikeassa alakulmassa rataskuvaketta.
  3. Etsi tuottavuustyökalujen luettelosta Todoist-valintaruutu ja poista sen valinta.

Tätä integraatiota hallinnoi TrackingTime. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.