Todoist-kokoonpanomallien käyttäminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio
  • macOS
  • Android
  • Windows 10

Kokoonpano sisältää projekteja, suodattimia ja tunnisteita, jotka voit kopioida tilillesi ja alkaa muokata niitä parhaaksi katsomallasi tavalla.

Etsitkö tapaa jolla järjestää työ- ja henkilökohtaiset tehtäväsi? Valmistelimme useita kokoonpanoja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun tai saamaan ideoita omien tehtävien hallintaan.

Huomautus

• Kokoonpanomallit ovat tällä hetkellä saatavilla englanniksi. Työskentelemme parhaillaan niiden saatavuuden laajentamiseksi muille tuetuille kielille. 🤞
  • Kullakin mallipohjalla on kuvaus ja opetusvideo, joka opastaa sen käytössä.

Kokoonpanon käyttäminen

1. Luo projekti klikkaamalla sivupalkin lisäyskuvaketta.
  2. Valitse Selaa malleja.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivupalkista Kokoonpano-luokka.
  4. Klikkaa kokoonpanoa, jota haluat esikatsella. Voit esikatsella tämän kokoonpanon projektien, suodattimien ja tunnisteiden sisältöä.
  5. Lisää haluamasi malli Todoist-tiliisi klikkaamalla Kopioi kokoonpano.

Kokoonpanon poistaminen

Jos haluat poistaa koko kokoonpanon sen jälkeen, kun se on lisätty Todoist-tilillesi, sinun on poistettava projekti, suodatin ja tunniste erikseen.

UKK

Se ei ole mahdollista. Tällä hetkellä on mahdollista vain kopioida koko kokoonpano. Kun olet tuonut sen, voit poistaa elementtejä, jotka eivät sovi työnkulkuusi.

Valitettavasti tätä vaihetta ei ole mahdollista peruuttaa. Jos päätät poistaa sen, poista tuodut projektit, suodattimet ja tunnisteet yksitellen.