Todoist-kokoonpanomallien käyttäminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio
  • macOS
  • Android
  • Windows 10

Tarvitsetko idean työnkulkuun työsi ja henkilökohtaisten tehtäviesi järjestämiseen? Valmistelimme useita kokoonpanoja, joiden avulla voit aloittaa Todoistin käytön tai saada käsityksen siitä, kuinka voit hallita tehtäviäsi. Kokoonpano sisältää projekteja, suodattimia ja tunnisteita, jotka voit kopioida tilillesi ja aloittaa muokkaamisen itsellesi parhaiten sopivalla tavalla.

Huomautus

Kokoonpanomallit ovat tällä hetkellä saatavilla englanniksi. Työskentelemme parhaillaan niiden saatavuuden laajentamiseksi muille tuetuille kielille. 🤞

Kokoonpanon käyttäminen

Kullakin mallipohjalla on kuvaus ja opetusvideo, joka opastaa sen käytössä. Näin voit lisätä kokoonpanon:

1. Luo projekti klikkaamalla sivupalkin lisäyskuvaketta.
  2. Valitse Selaa malleja.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivupalkista Kokoonpano-luokka.
  4. Klikkaa kokoonpanoa, jota haluat esikatsella. Voit esikatsella tämän kokoonpanon projektien, suodattimien ja tunnisteiden sisältöä.
  5. Lisää haluamasi malli Todoist-tiliisi klikkaamalla Kopioi kokoonpano.

Kokoonpanon poistaminen

Jos haluat poistaa koko kokoonpanon sen jälkeen, kun se on lisätty Todoist-tiliisi, sinun on poistettava projektit, suodattimet ja tunnisteet erikseen.

UKK

Tällä hetkellä on mahdollista vain kopioida koko kokoonpano. Kun olet tuonut sen, voit poistaa elementtejä, jotka eivät sovi työnkulkuusi.