Todoistin käyttäminen Waylandissa

• Linux

Jos tietokoneesi käyttää Waylandia, Todoistissa saattaa esiintyä graafisia häiriöitä XWaylandin takia. Näitä häiriöitä voivat olla epäselvät fontit tai skaalausongelmat useamman näytön käytössä.

Opi käyttämään Todoistia alkuperäisenä Wayland-sovelluksena ilman XWayland-tasoa:

Käytä Snapia Todoistin suorittamiseen Waylandissa

1. Avaa komentorivi.
  2. Kirjoita tämä komento käynnistääksesi Todoistin: span run todoist --ozone-platform-hint=auto
  3. Kopioi Todoistin .desktop-tiedosto hakemistosta /var/lib/snapd/desktop/applications.
  4. Liitä se seuraavaan sijaintiin: ~/.local/share/applications
  5. Muokkaa sen Exec-riviä ja lisää seuraava: --ozone-platform-hint=auto parameter

Käytä AppImagea Todoistin suorittamiseen Waylandissa

1. Avaa komentorivi.
  2. Etsi Todoistin AppImage-tiedoston nimi kirjoittamalla tämä komento: ls ~/Applications/Todoist-*.AppImage
  3. Käynnistä Todoist tiedoston nimellä: ~/Applications/Todoist-<filename>.AppImage --ozone-platform-hint=auto
  4. Muokkaa Todoistin .desktop-tiedostoa työpöytäympäristössäsi lisäämällä sen Exec-riville seuraava: --ozone-platform-hint=auto parameter

Pyydä apua

Jos sinulla on edelleen ongelmia Todoistin pyörittämisessä Waylandissa, ota meihin yhteyttä.