TMetricin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio

TMetric on työajan seurantasovellus ammattilaisille ja yrityksille. Integroimalla TMetricin Todoistiin näet, kuinka paljon aikaa käytät tehtäviin.

Huomautus

Integraatiota tuetaan tällä hetkellä vain verkkoversiossa, ei Chrome-laajennuksessa tai mobiilisovelluksissa.

Integraation määrittäminen

1. Asenna selaimeesi TMetric-laajennus:
  2. Klikkaa TMetric-kuvaketta.
  3. Klikkaa Kirjaudu-painiketta.

Integraation käyttäminen

Voit käyttää TMetric-integraatiota kirjautumalla sisään Todoistiin osoitteessa https://todoist.com.

Kun olet luonut uuden Todoist-tehtävän tai avatessasi olemassa olevan tehtävän, klikkaa sen vieressä olevaa Start timer -painiketta.

Start timer -painike muuttuu Stop timer -painikkeeksi ja näyttää tehtävään käytetyn ajan. Tämä on kirjattu TMetric-tilillesi.

Jos sinulla on omistajan tai ylläpitäjän tila, kun käynnistät ajastimen ensimmäisen kerran, jolloin TMetric hakee projektin nimen Todoistista ja luo automaattisesti samannimisen projektin TMetric-tilillesi

Tehtävä näkyy TMetric-sovelluksen Tracker-sivulla. Tehtävän nimi, tunnus ja projekti ovat samat kuin Todoistissa.

Voit siirtyä nopeasti takaisin Todoistiin klikkaamalla tehtävän tunnusta (seuraavassa tapauksessa tunnus on # 70052688):

Pyydä apua

Tätä integraatiota hallinnoi TMetric. Jos sinulla on ongelmia integroinnin määrittämisessä tai käytössä, ota yhteyttä TMetric-tukitiimiin osoitteessa support@tmetric.com.