TimeCampin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

TimeCamp on automaattinen ajanseurantaohjelma, joka seuraa verkkosivujen ja sovellusten käyttöä, käyttäjien tuottavuutta, projekteja ja auttaa ymmärtämään ajankäyttöä.

Voit kirjata tuntisi Todoist-tehtäviäsi varten automaattisesti synkronoimalla ne projektiluettelosi kanssa TimeCampissa. Tämän jälkeen voit selvittää kuhunkin tehtävään käytetyn ajan TimeCampin aikataulussa, työpöytä- tai mobiilisovelluksissa.

Integraation määrittäminen

1. Kirjaudu TimeCamp-tiliisi, mene Settings-kohtaan, siirry Add-ons-välilehteen.
  2. Etsi Todoist käytettävissä olevien lisäosien luettelosta ja klikkaa Enable.
  3. Klikkaa Enable the integration. Sinua pyydetään myöntämään TimeCampille käyttöoikeus tilisi tietoihin. Valtuuta jatkaaksesi.

Integraation käyttäminen

1. Avaa Timesheet-välilehti.
  2. Kirjoita tehtävä ja klikkaa Start tracking -painiketta.

UKK

Tätä integraatiota hallinnoi TimeCamp. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.