Time Doctorin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • Windows 10
  • Linux

Time Doctor on ajanseurantasovellus, jonka avulla voit seurata, kuinka paljon aikaa kuluu Todoistin projekteihin ja tehtäviin.

Integraation määrittäminen

1. Asenna Time Doctor tietokoneellesi (macOS, Windows tai Linux).
  2. Avaa hallintapaneeli.
  3. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa yrityksesi nimeä laajentaaksesi valikon.
  4. Valitse Your Integrations.
  5. Klikkaa Todoist.
  6. Aktivoi Todoist-integraatio käyttämällä ON/OFF-kytkintä.
  7. Todenna Todoist-tilisi tunnistetietosi.

Integraation käyttäminen

Klikkaa mitä tahansa Todoist-tehtävää Time Doctor -sovelluksessa, jotta voit seurata, kuinka paljon siihen on käytetty aikaa.

UKK

Tätä integraatiota hallinnoi Time Doctor. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.