Trello Power-Upin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Trello Power-Upsin avulla voit lisätä lisäominaisuuksia Trellon kanssa käytettäviin integraatioihin. Lisäämällä Power-Upin integraatioon Todoistin ja Trellon välillä voit luoda Todoist-tehtäviä helposti Trello-korteistasi yhdellä klikkauksella.

Varoitus

Tällä hetkellä ei ole virallista tuontityökalua tietojen siirtämiseksi Trellosta Todoist-tilille. Jos haluat käyttää Todoistia samalla tavalla kuin Trelloa, kokeile Taulumäkymä-ominaisuutta.

Power-Upin määrittäminen

1. Mene Trellon Power-Ups-sivulle.
  2. Klikkaa Add Power-Up.
  3. Valitse avattavasta valikosta taulu, jolle haluat ottaa käyttöön Power-Upin.
  4. Klikkaa Add.
  5. Power-Up on nyt käytössä! Aloita tehtävien lisääminen klikkaamalla Go to board.

Power-Upin käyttäminen

Kun olet lisännyt Todoist Power-Upin Trello-taulullesi, löydät jokaisesta kortistasi Add to Todoist -painikkeen. Tämä lähettää tehtävän suoraan Todoistin Yleiset-projektiin.

1. Avaa kortti Trello-taulussasi.
  2. Klikkaa kortin oikealla puolella olevaa Add to Todoist.

Jos käytät ensimmäistä kertaa Power-Upia, sinua pyydetään kirjautumaan Todoistiin ja sallimaan käyttöoikeus.

Power-Up lisää tehtävän suoraan Todoistin Yleiset-projektiin, jossa tehtävän nimenä on kortin nimi. Muut kortin tiedot, kuten eräpäivä tai tunniste, eivät sisälly tehtävään. Sinun on lisättävä nämä manuaalisesti tehtävään Todoistissa.

Pikavinkki

Aina kun haluat palata Trello-kortillesi, klikkaa Todoist-tehtävän nimessä olevaa linkkiä. Tämä avaa kortin Trello-taulussasi.

Power-Upin poistaminen

Jos et enää halua käyttää Power-Upia, poista se seuraavasti:

1. Avaa Trello-taulusi.
  2. Klikkaa Todoist-kuvaketta tauluvalikosta. Tämä avaa Power-Up-valikon.
  3. Klikkaa Disable. Power-Up poistetaan taulustasi eikä sitä enää näy korteissasi.

Työnkulkujen luominen

Jos haluat luoda lisää työnkulkuja Trellon ja Todoistin välille, käytä jotakin näistä kolmannen osapuolen integraatioista: