Outlookin vanhan laajennuksen välityspalvelimen määrittäminen

Saatavilla

• Beginner
  • Pro
  • Business

Alustat

• macOS
  • iOS
  • Android

Luetteloasettelu esittää projektin tai näkymän tehtävät ja osiot luettelona. Ensimmäinen tehtävä näkyy luettelon yläosassa, ja jokainen seuraava tehtävä on sijoitettu sen alle.

Luetteloasettelun valitseminen

Ei välityspalvelinta - jos yhteytesi ei käytä välityspalvelinta.

Voit ottaa luetteloasettelun käyttöön olemassa olevalle projektille seuraavasti:

1. Avaa projekti sivupalkista.
  2. Klikkaa Näkymä oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Luettelo.

Jos et enää tarvitse luetteloasettelua, vaihda joko taulu- tai kalenteriasetteluun Näkymä-valikosta.

Lisätietoja

Jos sinulla on vaikeuksia tehtävien luomisessa tai eräpäivien määrittämisessä luettelosettelua käytettäessä, ota meihin yhteyttä.