Kalenteriasettelun käyttäminen Todoistissa

• Business
  • Pro

Kalenteriasettelu auttaa tiimejä sopeutumaan tärkeisiin päivämääriin ja suunnittelemaan tulevia töitä.

Tämä on oiva tapa välttää aikatauluristiriitoja ja estää tiimin jäseniä lupautumasta liian suuresta työmäärästä.

Huomautus

• Todoistin verkko-, macOS- ja Windows-sovellukset tukevat kuukausikalenteria.
  • Todoistin iOS- ja Android-sovellukset tukevat viikkokalenteria.
  • Kalenteriasettelu ei ole tällä hetkellä käytettävissä Tänään-näkymässä.
  • Manuaalinen lajittelu ei ole käytettävissä kalenteriasettelussa. Sen sijaan tehtävät lajitellaan oletuksena.

Kalenteriasettelun käyttäminen projektissa

Käytä asettelua projektin luomisen aikana

Kun luot uutta projektia, valitse Asettelu-osiosta Kalenteri.

Muuta näkymän tai olemassa olevan projektin asettelua

1. Avaa näkymä tai projekti sivupalkista.
  2. Klikkaa Näkymä oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Kalenteri.

Pikavinkki

Jos et enää tarvitse kalenteriasettelua, vaihda joko taulu- tai luetteloasetteluun Näkymä-valikosta.

Kalenteriasettelun käyttäminen suodattimessa tai tunnisteessa

1. Klikkaa sivupalkissa Suodattimet ja tunnisteet.
  2. Valitse suodatin tai tunniste, jota haluat käyttää kalenteriasettelussa.
  3. Klikkaa Näkymä oikeasta yläkulmasta.
  4. Valitse Kalenteri.

Pikavinkki

Kuka sanoo, että viikko alkaa aina maanantaina? Valitse asetusten Yleiset-välilehdestä, milloin viikkosi alkaa. Tämä näkyy automaattisesti kalenteriasettelussa.

Tehtävän luominen kalenteriasettelussa

1. Klikkaa päivää ajoittaaksesi tehtävän kalenterissa.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja lisää tehtävän tiedot.
  3. Klikkaa Lisää tehtävä.

Tehtävä ajoittaminen kalenteriasettelussa

Ajoita tehtävä ilman eräpäivää

1. Avaa projekti sivupalkista.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Ei päivämäärää. Sivupalkki laajenee ja näyttää tehtävät, joilla ei ole eräpäivää.
  3. Siirrä tehtävä haluttuun päivämäärään kalenterissa asettaaksesi sen eräpäiväksi.

Käyttääksesi ajoitinta sen sijaan, klikkaa tehtävän vieressä olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse päivämäärä, jonka haluat asettaa eräpäiväksi.

Tehtävän uudelleenajoittaminen

Vedä tehtävä toiseen päivään kalenterissa.

Tietoja synkronoinnista

Jos kalenteriasettelua käytetään näkymässä tai projektissa, se synkronoidaan kaikkien muiden laitteiden kanssa.

Kun kalenteriasettelua käytetään jaetussa projektissa, kaikki projektissa olevat näkevät tämän asettelun.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia tehtävien luomisessa tai eräpäivien määrittämisessä kalenteriasettelua käytettäessä, ota meihin yhteyttä.