Sunsaman käyttäminen Todoistin kanssa

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Verkkoversio
  • macOS
  • iOS
  • Android

Sunsama on päivittäinen suunnittelija, joka järjestää kaiken tarvitsemasi yhteen paikkaan. Sen avulla voit tarkastella tehtäviäsi, kalentereitasi, sähköpostiasi ja tehtäviäsi yhdessä rauhallisessa ja keskitetyssä näkymässä.

Tämän integraation avulla voit valita tärkeimmät Todoist-tehtävät ja vetää ne haluamillesi päiville, asettaa kohtuullisia tavoitteita sille, mitä haluat saavuttaa, ja kun olet suorittanut tehtävän, voit kuitana sen suoraan Sunsamassa.

Integraation määrittäminen

1. Avaa Sunsama.
  2. Valitse Todoist oikeasta paneelista.
  3. Klikkaa Add Todoist.
  4. Valtuuta Todoist.
  5. Siinä kaikki! Nyt voit alkaa käyttää integraatiota.

Integraation käyttäminen

1. Klikkaa Sunsamassa avattavaa nuolta muuttaaksesi näkymää (esim. Tänään, Yleiset jne.).
  2. Vedä käsiteltävät tehtävät Sunsaman tehtävä- tai kalenterinäkymään.
  3. Kun olet suorittanut tehtävän, suorita se klikkaamalla tarkistusympyrää.
  4. Tehtävien suorittaminen synkronoidaan takaisin Todoistiin.

Pikavinkki

Lisätietoja kaikkien Sunsaman ominaisuuksien käyttämisestä löydät Sunsaman verkkosivuilta.

UKK

Jos et enää halua käyttää Todoistia Sunsaman kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Avaa Sunsama ja klikkaa vasemmassa yläkulmassa Sunsama.
  2. Valitse Workspace Settings.
  3. Etsi Todoist.
  4. Klikkaa Poista.

Tätä integraatiota hallinnoi Sunsama. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua osoitteessa support@sunsama.com.