Sparkin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Spark on iOS- ja macOS-sähköpostiohjelma, jonka avulla voit järjestää ja hallita postilaatikkosi paremmin.

Monien aikaa säästävien ominaisuuksien joukossa on Smart Inbox, joka luokittelee sähköpostisi automaattisesti, Smart Snoozella lykkäät sähköpostiasi myöhemmäksi, kunnes olet valmis, ja lukuisia tehokkaita integraatioita, joiden avulla voit muokata työnkulkuasi. Spark on hyödyllinen työkalu ei-toivottujen tietojen läpikäyntiin ja sinulle tärkeiden sähköpostien käsittelyyn.

Mitä Todoist/Spark-integraatio tekee?

Voit muuttaa sähköpostisi Todoist-tehtäviksi käyttäessäsi Sparkia.

Myöhemmin, kun katselet Spark-pohjaista tehtävää Todoistissa, voit klikata tehtävän nimeä ja sähköposti avautuu Sparkissa.

Kuinka Todoist yhdistetään Sparkin kanssa?

Lataa ensin Spark-sovellus iOS:n App Storesta tai macOS:n App Storesta. Todoist on sisäänrakennettu sovellukseen, joten muuta ladattavaa ei ole. Voit määrittää Todoistin Sparkissa seuraavanlaisesti:

1. Avaa Spark-sovellus.
  2. Valitse sähköposti, jonka haluat tallentaa Todoistiin.
  3. Napauta ellipsiä ja valitse Add Service.
  4. Valitse seuraavasta luettelosta Todoist ja kirjaudu sisään Todoist-tilillesi.
  5. Sinulta pyydetään antamaan Sparkille lupa käyttää Todoist-tietojasi.

Huomautus

Voit vaihtoehtoisesti muodostaa yhteyden Todoistiin avaamalla Asetukset > Yhdistetyt palvelut > Todoist.

Kuinka voin käyttää Sparkia Todoistin kanssa?

1. Avaa Spark-sovellus.
  2. Valitse sähköposti, jonka haluat tallentaa Todoistiin.
  3. Napauta ellipsiä ja sitten Todoist-painiketta. Spark_2.jpg
  4. Sinut viedään tehtävätietoruutuun. Spark_Email.jpg
  5. Tee haluamasi muutokset ja napauta oikeassa yläkulmassa Save.

Miltä Spark-tehtävä näyttää Todoistissa?

Tarkastellessasi Spark-pohjaista tehtävää Todoistissa, tehtävässä on Open email in Spark -linkki, kuten alla:

Huomautus

Kun lisäät tehtävän Sparkista, valitettavasti Todoist ei tunnista pikalisäyksen tunnisteita, kuten @tunniste, #projektinimi tai p1. Voit kuitenkin lisätä ne tehtävään myöhemmin Todoistissa.

UKK

Tätä integraatiota hallinnoi Readdle. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.