Slackin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Slack on pilvipohjainen työryhmien viestintätyökalu. Se tarjoaa keskusteluryhmiä (kanavia), jotka ovat järjestetty aiheen mukaan sekä mahdollisuuden keskustella yksityisryhmissä ja -viesteillä. Kaikki Slackin sisältö on haettavissa, mukaan lukien keskustelut, linkit, tiedostot ja jäsenet.

Tämän integraation avulla voit luoda, määrittää ja suorittaa tehtäviä suoraan kanavan tai pikaviestin sisällä Slackissa.

Integraation määrittäminen

1. Suuntaa osoitteeseen https://todoist.com/slack/begin.
  2. Klikkaa tiimisi nimeä.
  3. Klikkaa Authorize-painiketta ja kirjaudu Todoist-tiliisi, jos et ole jo tehnyt niin.

Integraation käyttäminen

Kirjoita /todoist, jota seuraa tehtävän nimi, luodaksesi uuden Todoist-tehtävän Slackista. Voit sisällyttää eräpäivän ja -ajan, tunnisteet ja projektin nimen. Se synkronoituu automaattisesti Todoistin kanssa.

Huomautus

Kun projektin nimi sisältää välilyöntejä, muista poistaa ne, kun käytät /todoist-komentoa. Jos esimerkiksi haluat lisätä tehtävän "Markkinoinnin kokous" -projektiin Todoistissa, kirjoita "#MarkkinoinninKokous".

Muunna mikä tahansa Slack-viesti Todoist-tehtäväksi klikkaamalla (tai napauttamalla mobiililaitteessa) kolmen pisteen kuvaketta ja valitsemalla Add a task. Ponnahdusikkunassa voit muokata tehtävän nimeä, mihin projektiin se tulisi lisätä, lisätä prioriteettitaso tai antaa sille eräpäivän.

Pikavinkki

Valitse Add to Inbox as a task lisätäksesi viestin tehtäväksi Todoistin Yleiset-projektiisi. Slack-viestistä tulee tehtävän nimi ilman prioriteettia.

Mikä tahansa /todoist-komennolla luotu tehtävä voidaan suorittaa Slack-palvelusta siirtymällä Slackista tai yksityisviestin tehtävään, klikkaamalla avattavaa More options -pudotusvalikkoa ja valitsemalla Complete Task.

Mikä tahansa /todoist-komennolla luotu tehtävä voidaan delegoida Slackista siirtymällä Slack-kanavan tai yksityisviestin tehtävään, klikkaamalla avattavaa More options -pudotusvalikkoa ja valitsemalla Change assignee. Klikkaa ponnahdusikkunassa avattavaa Choose an option -pudotusvalikossa, valitse vastuuhenkilö ja valitse Change.

UKK

1. Avaa Todoist-integraatioasetuksesi siirtymällä osoitteeseen https://todoist.com/app/settings/integrations.
  2. Etsi integraatioluettelosta Slack.
  3. Klikkaa X-kuvaketta.

Huomautus

Tämä poistaa sovelluksen kaikilta työtilan käyttäjiltä.

1. Avaa selaimessa https://app.slack.com/apps-manage.
  2. Valitse työtilasi.
  3. Valitse asennettujen sovellusten luettelosta Todoist.
  4. Avaa Todoist-luettelossa Configuration-välilehti.
  5. Valitse Remove app.
  6. Valitse Remove app uudelleen vahvistaaksesi, että haluat poistaa integraation.

Tarkista, että tämä tehtävä on projektissa, jonka jaat toisen käyttäjän kanssa. Jos tehtäväsi on Saapuneet-kansiossa tai yksityisessä projektissa, et voi delegoida sitä jollekulle muulle.

Ei ole mahdollista. Tällä hetkellä voit lisätä integraation vain yhteen työtilaan.

Ei, tämä integrointi liittyy vain yksittäisiin Todoist-tileihin.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos tiimisi haluaa käyttää Slackia itse Todoistin kanssa, heidän on määritettävä oma integraationsa Slack- ja Todoist-tiliensä välille.

Ei, tämä on väliaikainen viesti, joka näkyy vain sinulle.

Pikavinkki

Etsitkö rauhallisempaa, organisoidumpaa ja tuottavampaa tapaa tehdä yhteistyötä? Kokeile Twistiä.