Scanbotin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Scanbot on skannerisovellus iOS:lle ja Androidille.

Tämän integraation avulla voit lisätä kaikki tiedostot tai kuvat, jotka skannaat Scanbotilla, Todoist-sovellukseen.

Varoitus

Tämän integraation käyttämiseksi tarvitaan Scanbotin maksullinen tilaus.

Integraation määrittäminen

1. Varmista, että molemmat sovellukset on asennettu laitteellesi.
  2. Avaa Scanbotissa Asetukset.
  3. Valitse Pilvipalvelut.
  4. Napauta Lisää palvelu.
  5. Valitse Todoist.
  6. Kirjaudu sisään Todoist-tililläsi.
  7. Napauta Hyväksy.

Integraation käyttäminen

1. Avaa Scanbotissa skannattu asiakirja, jonka haluat lisätä Todoistiin.
  2. Napauta vasemmassa alakulmassa Lähetä.
  3. Napauta projektia, johon haluat lisätä asiakirjan.
  4. (Valinnainen) Muuta tehtävän nimeä, lisää muistutus (maksullinen tilaus) tai kirjoita kommentti.
  5. Napauta Lähetä “projektiin”.

Pikavinkki

Lähetä kaikki skannaamasi tiedostot automaattisesti Todoistiin. Toimi näin:

1. Avaa Scanbotissa Asetukset.
  2. Valitse Pilvipalvelut.
  3. Kytke Automaattinen lähetys päälle.
  4. Napauta Pilvipalvelut.
  5. Valitse Todoist.

UKK

Jos et enää halua käyttää Todoistia Scanbotin kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Avaa Scanbotissa Asetukset.
  2. Valitse Pilvipalvelut.
  3. Napauta Todoist-kohdan vieressä roskakorikuvaketta.
  4. Vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

Tätä integraatiota hallinnoi ScanBot. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.