Rindlen käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Rindle auttaa sinua järjestämään kaikki tehtävät eri palveluista yhteen paikkaan. Rindle-integraation avulla voit lisätä Todoist-tehtäviä suoraan Rindleen. Olipa kyse sitten luomastasi tai sinulle delegoidusta tehtävästä, ne lähetetään automaattisesti Rindleen, jossa ne näkyvät Rindle Streamissa.

Kun tehtävä on Rindlessa, voit luoda Rindle-tehtävän käyttämällä Todoist-tehtävää, joka sisältää linkin takaisin Todoistiin.

Integraation määrittäminen

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Stream-kuvaketta. Tämä laajenee ja näyttää striimisi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-kuvaketta.
  3. Klikkaa Active Drops -näytössä Add a Drop -painiketta. Tämä käynnistää Drop Wizardin, joka opastaa sinut askel askeleelta prosessin läpi.
  4. Valitse Todoist.
  5. Klikkaa Authorize ja liitä sovellus tiliisi noudattamalla ohjeita.

Integraation käyttäminen

1. Valitse Drop ja määritä se. Näet tiivistelmän määrittämästäsi Dropista.
  2. Klikkaa Save Drop -painiketta. Sinut viedään takaisin Active Drops -näyttöön, jossa näet juuri luomasi Dropin.

UKK

Tätä integraatiota hallinnoi Rindle. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.