Powr of Youn käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio

Powr of You on henkilökohtainen hallintapaneeli, joka näyttää verkkoselaamisen, sosiaalisen median, tuottavuuden ja muut tiedot.

Powr of Youin avulla voit oppia lisää tuottavuudestasi kauniin visualisoinnin avulla ja saada käytännöllisiä tietoja, jotka mittaavat tuottavuusjaksojasi päivittäin.

Integraation määrittäminen

1. Luo Powr of You -tili.
  2. Lisää Todoist-kortti hallintapaneeliisi klikkaamalla Connect-painiketta.

Integraation käyttäminen

Avaa Powr of You -hallintapaneelisi nähdäksesi tuottavuusanalyysikortin. Se näyttää sinulle viimeisten 7 päivän aikana suorittamasi tehtävät sekä kehityksesi viikon ajalta.

UKK

Tätä integraatiota hallinnoi Powr of You. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.