Maken käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio
  • iOS
  • Android

Make on automaatiotyökalu, joka on saatavana verkkoversiona, iOS:lle ja Androidille.

Maken avulla voit yhdistää Todoistin satoihin sovelluksiin, kuten Dropbox, GitHub, Telegram, Zendesk ja X. Voit määrittää "skenaarioita" luodaksesi automaattisesti Todoist-tehtävän Telegram-viesteistä, lisätä uusia Zendesk-pyyntöjä Todoist-tehtäviksi ja paljon muuta!

Integraation määrittäminen

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://www.make.com/.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Create a new Scenario.
  3. Etsi Todoist ja valitse se.
  4. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Continue.
  5. Klikkaa kysymysmerkkiympyrää.
  6. Klikkaa seuraavaksi Todoist-kuvaketta.
  7. Valitse jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.
  8. Klikkaa yhteysikkunassa Add.
  9. Kirjoita yhteyden nimi ja klikkaa Continue.
  10. Klikkaa ponnahdusikkunassa Agree.
  11. Jatka yhteyden tietojen täyttämistä ja klikkaa OK.
  12. Klikkaa vasemmassa alakulmassa Run once tallentaaksesi yhteys.

Integraation käyttäminen

Varmistaaksesi, että sinulla on aina ajantasaisimmat tiedot, mene Maken Todoist-sivulle.

UKK

Jos et enää halua käyttää Todoistia Maken kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://www.make.com/.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivupalkista Connections.
  3. Todoistin oikealla puolella, klikkaa Poista.
  4. Vahvista poisto klikkaamalla painiketta uudelleen.
  5. Jos sinulla on aktiivisia yhteyksiä, sinua pyydetään vahvistamaan uudestaan ponnahdusikkunassa. Vahvista klikkaamalla Yes.

Tätä integraatiota hallinnoi Make. Ota yhteyttä Make-tukitiimiin saadaksesi apua.