Mailplanen käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS

Mailplane on macOS:n sähköpostiohjelma. Integroimalla Mailplanen Todoistiin voit luoda tehtäviä Mailplane-keskustelujen perusteella.

Integraation määrittäminen

Hyviä uutisia! Todoist on automaattisesti yhdistetty Mailplanen kanssa

Integraation käyttäminen

1. Avaa keskustelu Mailplanessa.
  2. Valitse teksti, jonka haluat nähdä uuden tehtävän kommenttiosiossa. Jos et valitse tekstiä, Mailplane kopioi nykyisen viestin kokonaisuudessaan.
  3. Valitse File → Save Clip → Todoist (tai voit käyttää pikavalintaa Cmd+Shift+E).
  4. Voit muokata tehtävän tietoja Pikalisäsäys-valintaikkunan avulla ja tallentaa tehtävän Todoistiin valitsemalla Lisää tehtävä.

UKK

Tätä integraatiota hallinnoi Mailplane. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.