Mailbutlerin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Mailbutler on Apple Mailin, Gmailin ja Outlookin tuottavuuslaajennus, jonka avulla voit muuttaa sähköpostisi Todoist-tehtäviksi poistumatta postilaatikostasi. Tehtävät synkronoidaan valitsemasi Todoist-projektin kanssa. Voit siirtyä sähköpostiviestiin klikkaamalla tehtävän nimen linkkiä tai merkitä tehtävän suoritetuksi, kun olet tehnyt sen.

Kuinka Todoist yhdistetään Mailbutlerin kanssa?

1. Rekisteröi Mailbutler-tili Apple Mailille, Gmailille tai Outlookille.
  2. Kun olet rekisteröitynyt, asenna Mailbutler -laajennukset alustallesi klikkaamalla Open Store -painiketta.
  3. Avaa sähköpostisovelluksesi.
  4. Klikkaa Mailbutler-sivupalkin oikeassa alakulmassa olevaa Account Settings -painiketta ja valitse Integrations.
  5. Klikkaaa +-painiketta Integration-ikkunan oikeassa yläkulmassa.
  6. Valitse Todoist.
  7. Klikkaaa Agree myöntääksesi Mailbutlerille luvan käyttää Todoist-tietojasi.
  8. (Valinnainen) Sähköpostisi tallennetaan tehtävinä uuteen Mailbutler-projektiin. Voit muuttaa projektia, johon sähköpostisi tallennetaan tehtävinä. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    • Klikkaa Account Settings -painiketta.
    • Klikkaa Integrations.
    • Siirry Todoistiin.
    • Valitse projekti avattavasta valikosta.

Miten integraatiota käytetään

1. Avaa sähköposti, jonka haluat lisätä tehtävänä.
  2. Klikkaa Mailbutler -sivupalkissa Task .
  3. Kirjoita tehtävän nimi.
  4. (Valinnainen) Valitse eräpäivä ja kellonaika klikkaamalla kellokuvaketta.
  5. Tehtävät synkronoidaan automaattisesti Todoist-projektiisi.

UKK

1. Avaa Integraatiot-välilehti.
  2. Klikkaa Mailbutler-integraation vieressä olevaa X-kuvaketta.
  3. Vahvista klikkaamalla OK.

Tätä integraatiota hallinnoi Mailbutler. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua osoitteessa support@mailbutler.io.