Sijaintimuistutuksien käyttäminen Todoistissa

• Business
  • Pro

• iOS
  • Android

Saat muistutuksen harjoitusrutiinisi tehtävästä, kun saavut kuntosalille, tai muistutuksen ottaa mukaan sateenvarjo, kun lähdet kotoa.

Aseta sijaintimuistutus Todoistissa äläkä koskaan unohda mitään saapuessasi tai lähtiessäsi valitusta paikasta. Sijaintimuistutukset näkyvät vain push-ilmoituksina laitteillasi.

Sijaintimuistutuksen lisääminen

Lähetä sijaintimuistutus saapuessasi tai lähdettäessä.

1. Jos olet lisäämässä tehtävää, klikkaa tehtävän syöttökentän alareunassa Sijainti. Jos muokkaat olemassa olevaa tehtävää, klikkaa oikealla olevaa Sijainti-kohtaa.
  2. Aloita sijainnin osoitteen kirjoittaminen ja valitse se avattavasta luettelosta.
  3. Valitse, haluatko saada muistutuksen saapuessasi vai lähtiessäsi.
  4. Klikkaa Lisää muistutus.

Huomautus

Vaikka voit luoda sijaintimuistutuksia sekä tietokoneellasi että mobiililaitteella, saat sijaintimuistutuksia vain mobiililaitteellesi. Tämä johtuu siitä, että mobiililaitteesi sijaintipalvelut laukaisevat ilmoituksen saapuessasi määritettyyn paikkaan.

Sijaintimuistutusasetuksien tarkistaminen

Sijaintimuistutukset ovat käytettävissä vain mobiilisovelluksissa. Kiertotavana voit lisätä nämä muistutukset Todoistin verkkosovellukseen ja työpöytäsovelluksiin ja hallita niitä mobiililaitteellasi.

1. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  2. Napauta Muistutukset.
  3. Napauta Muistuta minua.
  4. Valitse Mobiili-ilmoitus.
  5. Palaa muistutusasetuksiin napauttamalla Takaisin.
  6. Valitse Hallinnoi sijainnin käyttöä. Sinut ohjataan laitteesi asetuksiin.
  7. Napauta SIjainti.
  8. Valitse Käytettäessä appia.
  9. Ota käyttöön Tarkka sijainti.
  10. Palaa laitteen asetuksiin napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa Todoist-kohtaa.
  11. Valitse Ilmoitukset.
  12. Ota käyttöön Salli ilmoitukset ja Aikaherkät ilmoitukset varmistaaksesi, että saat muistutukset viipymättä.

Huomautus

Muista ottaa sijaintiin perustuvat hälytykset käyttöön Apple-laitteella:

1. Avaa Apple-laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Tietosuoja ja suojaus.
  3. Napauta Sijaintipalvelut.
  4. Ota Sijaintipalvelut käyttöön.
  5. Vieritä alaspäin ja napauta Järjestelmäpalvelut.
  6. Ota Ilmoitukset ja pikakomentoautomaatiot käyttöön.

Sijaintiehdotuksien tyhjentäminen

Ajan säästämiseksi Todoist tarjoaa sijaintiehdotuksia aiempien sijaintimuistutuksiesi perusteella. Jos luettelo alkaa olla sekava, tyhjennä sijaintiehdotukset:

1. Avaa Todoist.
  2. Napauta navigointipalkista Selaa.
  3. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Napauta Muistutukset.
  5. Napauta Tyhjennä tallennetut sijainnit.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia sijaintimuistutusten kanssa Todoistissa, ota meihin yhteyttä.