Jiran käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Jira on ohjelmistokehitystyökalu, joka auttaa tiimejä pysymään ajan tasalla projektistaan antamalla heille luoda tikettäjä (kulkevat nimellä "issue"), suunnitella sprintteja ja seurata edistymistä.

Integroimalla Todoistin Jiran kanssa sinä ja tiimisi voitte luoda Todoist-tehtäviä Jira-tiketeistä yhdellä klikkauksella.

Integraation määrittäminen

Varoitus

Sinun on oltava ylläpitäjä Jirassa, jotta voit määrittää integraation.

1. Siirry Todoist-integraatiosivulle Atlassian Marketplacessa.
  2. Valitse Get it now.
  3. Valitse sivusto sovelluksen asentamiseksi, ja paina Install app.
  4. Kun integrointi on valmis, näet jokaisen Jiran tiketin valikosta Add to Todoist -vaihtoehdon.

Integraation käyttäminen

1. Avaa Jire-tiketti
  2. Klikkaa projektin oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta. Tämä tuo esiin valikon.
  3. Valitse Add to Todoist.
  4. Jos käytät ensimmäistä kertaa integraatiota, sinua pyydetään kirjautumaan Todoistiin ja sallimaan käyttöoikeus.
  5. Klikkaa Add task. Todoist Yleiset-projektiin lisätään tehtävä, jonka nimi on tiketin aihe.
  6. (Valinnainen) Klikkaa View task avataksesi tehtävän Todoistissa.

UKK

Jos et enää halua käyttää Todoistia Jiran kanssa, poista integraatio seuraavasti:

Varoitus

Sinun on oltava ylläpitäjä Jirassa, jotta voit poistaa integraation.

1. Klikkaa Jiran yläpalkin valikossa Apps.
  2. Näkyviin tulee pudotusvalikko. Valitse Manage your apps.
  3. Klikkaa Todoist.
  4. Klikkaa Poistaa.
  5. Esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat poistaa sovelluksen. Valitse Uninstall app.