Integratelyn käyttäminen Todoistin kanssa

Integratelyn avulla voit luoda automatisoituja työnkulkuja nopeasti ja helposti. Integroimalla Integratelyn Todoistin kanssa voit määrittää henkilökohtaisia automaatioita Todoistin ja useiden sovellusten välille. Esimerkiksi:

• Luo automaattisesti Todoist-tehtävä, kun kortti luodaan Trellossa.
  • Virtaviivaista työnkulkuja lisäämällä CRM-tehtäviä Todoistiin.
  • Jaa Todoist-tehtävät Slackissa pitääksesi kaikki samalla sivulla.

Integraation määrittäminen

1. Kirjaudu sisään tai luo Integrate-tili.
  2. Etsi ja valitse Todoist.
  3. Etsi ja valitse sovellus, johon haluat yhdistää Todoistin.
  4. Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa:
    • Valitse jo asennettu automaatio (näet luettelon näistä kohdasta Select 1 Click Automation) klikkaamalla Activate automaation oikealla puolella.
    • Vieritä alaspäin määrittääksesi oman automaation valitsemalla When ja Do. Kun olet tyytyväinen automaatioosi, valitse sivun alalaidasta Go.
  5. Anna pyydettäessä Integratelylle pääsy automaatiossa oleviin sovelluksiin.

Automaatiosi pitäisi nyt olla käyttövalmis!

Integraation käyttäminen

Katso Integratelyn Todoist-sivulta täydellinen ja ajantasainen yleiskatsaus kaikista tavoista, joilla voit käyttää tätä integraatiota.

Automaatio poistaminen

1. Kirjaudu sisään Integrately-tilillesi.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta My Automations.
  3. Etsi automaatio, jonka haluat poistaa, ja klikkaa oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  4. Valitse Poista.
  5. Vahvista automaation poistaminen valitsemalla Yes, Delete.

UKK

Integrately hallinnoi tätä integraatiota. Hanki apua Integratelyn ohjekeskuksesta.