Gmailin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Kun käytät Gmailia, muunna sähköposti helposti uudeksi Todoist-tehtäväksi yhdellä integraatioistamme. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

1. Chromen "Todoist for Gmail" -laajennusta voidaan käyttää sähköpostien lisäämiseen tehtävinä Google Chromesta.
  2. Google Workspacen "Todoist for Gmail" -lisäosaa voidaan käyttää tehtävien lisäämiseen Gmailista verkkoversiosta, iOS:stä ja Androidista.

Voit määrittää ja käyttää molempia integraatioita seuraavasti:

Chromen Todoist for Gmail -laajennus

Laajennuksen määrittäminen

1. Siirry Chrome Web Storeen.
  2. Etsi Todoist for Gmail ja valitse se.
  3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Lisää Chromeen.
  4. Valitse ponnahdusikkunassa Lisää laajennus.

Laajennuksen käyttäminen

1. Avaa sähköposti, jonka haluat muuttaa tehtäväksi.
  2. Klikkaa Todoist-kuvaketta sähköpostin yläpuolella olevassa kuvakepalkissa.
  3. Uusi tehtävä ladataan Todoist-sovellukseen oikeassa alakulmassa. Sähköpostin aihe on tehtävän nimi ja sisältää linkin sähköpostiin.
  4. (Valinnainen) Lisää lisätietoja, kuten tunnisteita, prioriteetti, päivämäärä tai vastuuhenkilö, Pikalisäys-vaihtoehtojen avulla.
  5. Klikkaa Lisää tehtävä.

Klikkaa mitä tahansa laajennuksen kautta luotua tehtävää avataksesi sähköpostin selainikkunassa.

Huomautus

Kun olet asentanut laajennuksen, voit myös käyttää Todoistia suoraan Gmailin kautta klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa Todoist-palkkia. Sinulla on täysi pääsy Todoistiin, joten voit lisätä, suorittaa, tarkastella tehtäviäsi ja paljon muuta ilman uuden ikkunan avaamista.

Varoitus

Tämän laajennuksen kautta lisätyt tehtävät eivät avaudu oikein mobiilisovelluksessa. Valitettavasti se on laajennuksen rajoitus.

Laajennuksen poistaminen

Jos et enää halua käyttää Chrome-laajennusta, poista se noudattamalla Googlen ohjeita.

Google Workspacen Todoist for Gmail -lisäosa

Lisäosan määrittäminen

1. Siirry osoitteeseen mail.google.com.
  2. Klikkaa oikeanpuoleisessa paneelissa +-merkkiä avataksesi Google Workspace Marketplacen. (Jos sivupaneeli ei ole näkyvissä, voit kytkeä sen päälle klikkaamalla <-painiketta oikeassa alakulmassa.)
  3. Etsi Todoist for Gmail ja valitse se.
  4. Klikkaa Asenna.
  5. Valtuuta integraatio.
  6. Klikkaa Salli.

Lisäosan käyttäminen

Tehtävien lisääminen Gmailin kautta

1. Avaa sähköposti, jonka haluat lisätä tehtäväksi.
  2. Klikkaa oikealla puolella Todoist-kuvaketta.
  3. (Valinnainen) Valitse projekti, johon haluat lisätä tehtävän, muokata tehtävän nimeä, asettaa eräpäivän tai lisätä prioriteetin.
  4. Klikkaa Lisää tehtävä.

Sähköpostien avaaminen Todoistin kautta

Klikkaa mitä tahansa lisäosan kautta luotua tehtävää avataksesi sen toisessa ikkunassa.

Jos haluat käyttää Google Workspacen "Todoist for Gmail" -lisäosaa, käytä Gmailia verkkoversiossa, iOS:ssä tai Androidissa.

Lisäosan poistaminen

Jos et enää halua käyttää Google Workspace -lisäosaa, poista se seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen mail.google.com.
  2. Klikkaa oikeanpuoleisessa paneelissa Todoist-kuvaketta.
  3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  4. Valitse Hallitse lisäosaa.
  5. Klikkaa Todoist for Gmail.
  6. Klikkaa Poista.

UKK

Ehdottomasti! Käytä mitä tahansa niistä milloin haluat.

Yritä sallia ponnahdusikkunat selaimessa, tämä korjaa ongelman. Toimi näin:

1. Avaa Gmail selaimessasi.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa osoitepalkin lukkokuvaketta.
  3. Klikkaa Evästeet.
  4. Avaa Estetty-välilehti.
  5. Valitse todoist.com.
  6. Klikkaa Salli.
  7. Valitse gmail.todoist.com.
  8. Klikkaa Salli.
  9. Klikkaa Valmis.

Yritä sallia ponnahdusikkunat selaimessa, tämä korjaa ongelman. Toimi näin:

1. Avaa Todoist Safarissa.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa Safari (Apple-kuvakkeen vieressä).
  3. Valitse Asetukset...
  4. Avaa Sivustot-välilehti.
  5. Vieritä vasemmalla puolella alaspäin ja valitse Ponnahdusikkunat.
  6. Avaa pudotusvalikko todoist.com-sivuston oikealla puolella ja valitse Salli.

Tämä virhe on Gmailin puolella, joten kehittäjämme eivät valitettavasti pysty korjaamaan sitä. Suosittelemme sen sijaan ilmoittamaan tästä virheestä Googlen asiakastukitiimille.