Ganttifyn käyttäminen Todoistin kanssa

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Verkkoversio
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Ganttifyn avulla voit luoda Gantt-kaavioita, joiden avulla voit visualisoida, muokata ja jakaa Todoist-projektiesi aikajanan. Integraatio sisältää reaaliaikaisen synkronoinnin, joten kaikki Gantt-kaavioon tekemäsi muutokset synkronoidaan välittömästi takaisin Todoistiin.

Huomautus

Ganttify on verkkosovellus, joka toimii useimmissa selaimissa, joissa JavaScript on käytössä.

Integraation määrittäminen

1. Siirry Ganttifyssa kohtaan My Account.
  2. Valitse Connect with Todoist.
  3. Anna tietosi ja valitse Create account.
  4. Vahvistusviesti lähetetään sähköpostiosoitteeseesi. Viimeistele määritys valitsemalla sähköpostiviestissä Confirm email address.

Integraation käyttäminen

1. Valitse Project list Ganttifyssa.
  2. Käytä valintaruutuja valitaksesi yhden tai useamman Todoist-projektin.
  3. Valitse Open Gantt chart.

Pikavinkki

Lisätietoja Gantt-kaavioiden luomisesta Todoist-projekteistasi löydät tästä blogikirjoituksesta .

Integraation poistaminen

1. Avaa My Account Ganttifyssa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Disconnect Integration.

Pyydä apua

Tätä integraatiota hallinnoi Ganttify.

Jos sinulla on ongelmia integroinnin määrittämisessä tai käytössä, ota yhteyttä Ganttify-tukitiimiin osoitteessa support@ganttify.com.