Fantasticalin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Fantastical on iOS-kalenterisovellus.

Tämän integraation avulla voit nähdä kaikki Todoist-tehtäväsi suoraan Fantasticalissa, ja kaikki muutokset, jotka teet Todoist-tehtäviin Fantasticalissa, synkronoidaan takaisin Todoistiin ja päinvastoin.

Integraation määrittäminen

1. Valitse Fantasticalissa Preferences.
  2. Klikkaa Accounts-välilehteä.
  3. Klikkaa +-painiketta.
  4. Valitse tilityyppiluettelosta Todoist ja kirjaudu sisään Todoist-tiliisi.

Integraation käyttäminen

Katso kaikki Todoist-tehtäväsi Fantasticalin tehtävänäkymässä

Voit käyttää tätä näkymää seuraavasti:

Klikkaa vasemmassa alakulmassa valintaruutukuvaketta.

Pikavinkki

Voit avata tehtävänäkymän myös käyttämällä pikavalintaa Command + R.

Tehtävien lisääminen Fantasticalissa

Luo nopeasti ja helposti uusia Todoist-tehtäviä sanelemalla suoraan Fantastinen kalenterisi sisällä.

1. Klikkaa Fantasticalin vasemmassa yläkulmassa +-painiketta avataksesi tapahtuman luomiskentän.
  2. Oletusarvoisesti Fantastical luo kalenteritapahtuman, kun aloitat kirjoittamisen tapahtuman luomiskenttään, mutta on olemassa kaksi tapaa, joilla voit ohjata Fantasticalin luomaan tehtävän sen sijaan:
    • Klikkaa liukusäädintä luomisikkunassa, joka avautuu kirjoittaessasi tehtävän luomiskenttään.
    • Aloita lause kirjoittamalla ‘task’, ‘todo’ tai ‘reminder’ luodaksesi tehtävä kalenteritapahtuman sijaan.
  3. Kirjoita seuraavaksi tehtäväsi nimi ja lisää muut tehtävän tiedot, kuten tehtävän eräpäivä tai -aika.
  4. Tallenna tehtävä klikkaamalla Add Task.

Fantasticalin pikavalintojen käyttö

Tehtävän Todoist-projektin tarkentaminen Fantasticalissa

Fantasticalissa voit määrittää, mihin Todoist-projektiin haluat lisätä uuden tehtävän kirjoittamalla / (vinoviiva) tapahtuman luomisikkunaan, jota seuraa projektin nimi. Kirjoita esimerkiksi /Koti lisätäksesi tehtävän #Koti-projektiisi Todoistissa.

Prioriteettitason lisääminen tehtävään

Fantasticalissa voit nopeasti asettaa uuden tehtävän prioriteetin kirjoittamalla huutomerkkejä ! tapahtumat luomisikkunaan. Kirjoita tehtävään ! (1 huutomerkki) lisätäksesi P3, kirjoita !! (2 huutomerkkiä) lisätäksesi P2 ja !!! (3 huutomerkkiä) lisätäksesi P1.

UKK

Tätä integraatiota hallinnoi Flexibits. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.

Jos et enää halua käyttää Todoistia Fantasticalin kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Valitse Fantasticalissa Preferences.
  2. Klikkaa Accounts-välilehteä.
  3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Todoist-tilisi.
  4. Klikkaa vasemmassa alakulmassa --painiketta.
  5. Klikkaa avautuvassa ponnahdusikkunassa Remove Account -painiketta vahvistaaksesi.