DAKboardin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio

DAKboard on ilmainen verkkopohjainen sovellus, jonka avulla voit luoda muokattavia näyttöjä valokuville, kalenterille, uutisille, säälle ja tehtävien hallintatyökaluille.

Tämän integraation avulla voit näyttää Todoist-tehtävät personoidussa digitaalisessa seinäkalenterissasi kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai Raspberry Pi -laitteella.

Integraation määrittäminen

1. Kirjaudu sisään DAKboard-tiliisi.
  2. Klikkaa Screens-välilehteä.
  3. Klikkaa My Predefined Screen.
  4. Valitse päänäkymässä todo.
  5. Valitse To-do source -kohdan vieressä Todoist.
  6. Klikkaa Todoist Account -kohdan vieressä Connect to Todoist -painiketta.
  7. Klikkaa ponnahdusikkunassa Agree valtuuttaaksesi integraation.

Integraation käyttäminen

DAKboard tarjoaa kaksi erilaista näyttötyyppiä:

Jos haluat käyttää ennalta määritettyä näyttöä, aseta integraatio yllä olevien vaiheiden mukaisesti. Näin voit näyttää Todoist-tehtäväsi digitaalisella seinällä.

Jos haluat, että Todoist-tehtävät näkyvät mukautetulla näytöllä, noudata näitä vaiheita:

1. Klikkaa DAKboard-tilisi vasemmalla puolella Screens-välilehteä.
  2. Klikkaa My Custom Screen.
  3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Add a Block.
  4. Kirjoita Todoist hakukenttään tai vieritä alas kohtaan Todo ja klikkaa Todoist.
  5. Pudota lohko haluamasi kohtaan.

UKK

Tätä integraatiota hallinnoi DAKboard. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.

Jos et enää halua käyttää Todoistia DAKboardin kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Klikkaa DAKboard-tilisi vasemmalla puolella App Authorizations -välilehteä.
  2. Klikkaa Todoist-kentän oikealla puolella kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Revoke poistaaksesi integraation.